Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
zauważyłem, że od wczoraj pieniądze już są rozbijane na 3 operatorów płatności..
payU przelewy24 i allegro finance była gdzieś informacja, że tak będzie (czasami już jest problem ze zwrotem pieniędzy jak ktoś coś zwróci...)
@sklep_solpio nie jestem pewna, czy to jest pytanie?
Jeśli tak, to zmiana była komunikowana w marcu, tutaj wpis w aktualnościach na ten temat.
Natomiast od 21 lipca operator płatności Allegro Finance przyjmuje wpłaty za zamówienia, które kupujący zrealizują różnymi metodami płatności na Allegro.
Na saldo Allegro Finance otrzymujesz pieniądze za przesyłki pobraniowe Allegro Standard oraz wpłaty za zamówienia, które kupujący zrealizują także innymi metodami płatności.
Informowaliśmy o tym w komunikacji e-mailowej wysłanej 21 lipca.
Jeśli masz na myśli coś innego opisz to proszę bardziej szczegółowo, trzech operatorów mamy na Allegro od jakiegoś czasu, więc trudno mi odpowiedzieć, co zmieniło się w Twojej zakładce wczoraj.
@la_nika zauważyłem do spamu wleciało...; ) ogólnie jakie są to inne metody płatności ? "Na saldo Allegro Finance dostaniesz pieniądze za przesyłki pobraniowe Allegro Standard oraz wpłaty za zamówienia, które kupujący zrealizują także innymi metodami płatności. " nie będzie teraz już payU i przelewy 24 ? czy jak ?
@sklep_solpio Allegro Finance stopniowo przejmuje obsługę wpłat, wypłat i zwrotów pieniędzy na Allegro. Do tej pory na saldo Allegro Finance wpływały pieniądze tylko za przesyłki pobraniowe Allegro Standard, teraz na to saldo będą trafiały także wpłaty innymi metodami (karta, BLIK, Pay-By-Link). Zmiany wprowadzamy stopniowo, więc wciąż będą dostępni operatorzy PayU i P24, z czasem Allegro Finance przejmie obsługę płatności.