Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nie widać zamówień w salescenter i aplikacji, przychodzą maile z zamówieniami a zamówień nie widać ddbd3530-6c55-11f0-ab62-f56f31dadfa9
to samo
U mnie to samo. Przykładowy numer zamówienia widoczny w wiadomości a nie ma go w SC
|
u nas to samo
u mnie też
U mnie podobnie . Do tego wygenerowana etykieta INPOST a system nie dodał numeru przesyłki do zamówienia .
U mnie podobnie. Nie dodają mi się numery przesyłek do zamówień.
U mnie to samo i znacznie więcej. W gratisie mam brak automatycznego potwierdzania zmian w statusach. Gdy zmienię status zamówienia, albo dodam inne informacje, nic się nie zmienia - nie zapisuje zmian. Wychodzi na to, że dzisiaj nic nie wyślę.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ nie wchodzą nowe zamówienia , import do MPI niemożliwy ...
To samo.
@mdrogeria uuuu no popatrz a mi w sklepie internetowym i na Er li wszystko działa 😄
aaa...to biorę się za paczki konkurencji
już chyba po bólu , a tak fajnie się zapowiadało
Dziękuję za Wasze zgłoszenia!
Przepraszamy za chwilowe trudności z zamówieniami w Sales Center. Problem nie powinien już występować.
@la_nika przegapiłem ?, moje szare komórki nigdy nie zarejestrowały problemów z pobieraniem prowizji , hmmmm...🙄
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Po nadaniu przesyłki nie zmienia automatycznie statusu na wysłane, nawet przy ręcznej zmianie na wysłane wraca do statusu nowe.
@JUSMAG_com czy problem wciąż występuje? Mieliśmy chwilowe opóźnienia w przetwarzaniu nowych zamówień oraz zmian w zamówieniach, ale teraz wszystko powinno działać poprawnie.
Dziękuję już działa. Pozdrawiam
Powiadomienia email o nowych zamówieniach i wpłatach przychodzą, żadne nowe zamówienia nie wchodzą w salescenter - brak możliwości realizacji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_