anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[29.07.2025] Nie widać zamówień w Sales Center

MAMY ROZWIĄZANIE!
CentrumOgrodu_MB
#9 Pomysłodawca

Witam nie widać zamówień w salescenter i aplikacji, przychodzą maile z zamówieniami a zamówień nie widać ddbd3530-6c55-11f0-ab62-f56f31dadfa9

oznacz moderatorów
38 ODPOWIEDZI 38
Kamila1906
#8 Zapaleniec

to samo

oznacz moderatorów
LUCKYHOME_OUTLET
#9 Pomysłodawca

U mnie to samo. Przykładowy numer zamówienia widoczny w wiadomości a nie ma go w SC 

7f872a70-6c55-11f0-9782-fb0fa5986a95  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
instbud
#11 Animator
oznacz moderatorów
OR-MED
#8 Zapaleniec

u nas to samo 

oznacz moderatorów
e-technika_pl
#9 Pomysłodawca

u mnie też

oznacz moderatorów
FANSPORT79
#9 Pomysłodawca

U mnie podobnie . Do tego wygenerowana etykieta INPOST a system nie dodał numeru przesyłki do zamówienia .

oznacz moderatorów
991221
#11 Animator

U mnie podobnie. Nie dodają mi się numery przesyłek do zamówień. 

oznacz moderatorów
seeyougame
#12 Orędownik

U mnie to samo i znacznie więcej. W gratisie mam brak automatycznego potwierdzania zmian w statusach. Gdy zmienię status zamówienia, albo dodam inne informacje, nic się nie zmienia - nie zapisuje zmian. Wychodzi na to, że dzisiaj nic nie wyślę. 

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  nie wchodzą nowe zamówienia , import do MPI niemożliwy ...

oznacz moderatorów
TechartGSM
#14 Krzewiciel

To samo.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria uuuu no popatrz a mi w sklepie internetowym i na Er li wszystko działa 😄

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

aaa...to biorę się za paczki konkurencji 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

już chyba po bólu , a tak fajnie się zapowiadało

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

Dziękuję za Wasze zgłoszenia!
Przepraszamy za chwilowe trudności z zamówieniami w Sales Center. Problem nie powinien już występować.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika przegapiłem ?,  moje szare komórki nigdy nie zarejestrowały problemów z pobieraniem prowizji , hmmmm...🙄

oznacz moderatorów
JUSMAG_com
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Po nadaniu przesyłki nie zmienia automatycznie statusu na wysłane, nawet przy ręcznej zmianie na wysłane wraca do statusu nowe.

oznacz moderatorów
la_nika

@JUSMAG_com czy problem wciąż występuje? Mieliśmy chwilowe opóźnienia w przetwarzaniu nowych zamówień oraz zmian w zamówieniach, ale teraz wszystko powinno działać poprawnie.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
JUSMAG_com
#9 Pomysłodawca

Dziękuję już działa. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
TechartGSM
#14 Krzewiciel

Powiadomienia email o nowych zamówieniach i wpłatach przychodzą, żadne nowe zamówienia nie wchodzą w salescenter - brak możliwości realizacji.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów