Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro ignoruje moją prośbę o zwrot opłaty za wyróżnienie co wczesniej nie miało miejsce. Tylko, że teraz Allegro pozwoliło mi za darmo promować mnóstwo aukcji i zakończyła się promocja bardzo późno w nocy jak spałam więc nie zdążyłam wyłączyć. Jednakże to nie problem jak dość wczesnie wyłączam opłaty za wyróżnienie Allegor za moją prośbę ręcznie mi zwraca opłatę za wyróżnienie. A teraz nie dostaje żadnej od nich odpowiedzi od dwóch dni kiedy nawet w niedziele potrafili odpowiadać czy to celowe?
@Matylda853-RNW jakim kanałem kontaktu się kontaktowałaś z naszym supportem? Nie widzę w systemie wiadomości mailowych w tym temacie.
Przez kontakt Allegro formularz wasz jedyny w jaki sposób można z wami skantaktować się. Napisałam już z cztery powtórki tej samej wiadomości
@Matylda853-RNW Podaj proszę numer tej korespondencji.
Jak znaleźć na Allegro wysłane wiadomości? Bo na gmailu z wysłanych ic nie widzę, a powinny być w jakieś skrzynce bezpośrednddio na waszym portalu
@Matylda853-RNW szukaj w odebranych / lub spamie / potwierdzeń przyjęcia zgłoszenia
Na mailu moim nie ma tak jakby nie wysłało tyle, że kiedy wysyłałam z akażdym razem Allegro ddawało mi potwierdzenie na stronie że wiadomość wysłana to gdzie mam jej szukać?
W skrzynce e-mail przypisanej do konta allegro , szukaj wątków o tytule ,, przyjęliśmy zgłoszenie nr .....,, Wpisz frazę w wyszukiwarkę poczty , powinno wyskoczyć jeśli nie przedawniło się w koszu .
Nie ma niestety. Pozostaje żebyście mi wskazali jak mam napisać do Allegro bo być może to z powodu porządków jakie ostatnio robili na swoim serwisie i dlatego wiadomości nie dochodzą bo teraz muszę wybrać rubrykę z tematem wskazanym i nie wiem co wybrać, a kieddydś wystarzyło napisać wiadomość
@Matylda853-RNW Napisz przez ten formularz. Na adres mailowy przypisany do konta Allegro otrzymasz potwierdzenie wysłania wiadomości.
@nat_not miło mi , ale chyba nie do mnie jest adresowany Twój ostatni w pis 🙄
@mdrogeria Tak, pomyliłam się, ale szybko poprawiłam ten błąd 🙂
Teraz dostałam potwierdzenie. To na razie poczekajmy jak nie otrzymam odpowiedzi dam znać