Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient wpisał błędne dane do paczkomatu na Czechy z kierunkowym słowackim. Nie mogę zrobić etykiety.
Czemu Allegro to i wiele innych błędów puszczacie? Typy złe formaty nr tel, złe kraje numerów telefonów, za długie nazwy a my potem tracimy czas?
KIEDY to naprawicie? Czy jak zwykle macie Sprzedawców gdzieś?
@Pulse dziękuję za podzielenie się ze mną swoją opinią.
Pozwól, że przekaże to do odpowiedniego zespołu. Jeśli będziesz potrzebował pomocy w kontakcie z klientem - daj znać:)
Już potrzebowałem, cytat Allero "Proszę skontaktować się z Klientem i uzyskać od niego czeski numer telefonu"
Allegro powoli to czeski film, przepuszczacie każde dane, przerzucając na nas pracę i odpowiedzialność za dalszą realizację zamówienia.
I teraz mam od Klienta który może nie mieć numeru czeskiego go uzyskać. Nie prościej było nie przepuścić tego zamówienia jak taki numer został podany?
@Pulse rozumiem, że sytuacja jest dla Ciebie frustrująca, dlatego przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu.
@gdvorek napisał(a):
@Pulse rozumiem, że sytuacja jest dla Ciebie frustrująca, dlatego przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu.
@gdvorek Od kilku lat moderatorzy już setki razy przekazywali nasze opinie na ten temat odpowiedniemu zespołowi. Przez wiele lat nic się nie zmieniło. Przewoźnicy na swoich stronach mają odpowiednie filtry, tylko na allegro tego brak.
@Pulse po co ? ...eskalacja konfliktów klient - sprzedawca ma korzenie w polityce allegro , niedobry sprzedawca i głaskany klient przez super pro-kliencki serwis . ot i całe podłoże .
Tak z ciekawości, to jak kupujący mógł podać dane paczkomatu na Czechy jak taki paczkomat nie istnieje? Przecież się je wybiera z mapy.
Kupujący wybiera paczkomat w Polsce ale numer telefonu podaje zagraniczny i zaraz aplikacja inpostu sypie komunikat że numer telefonu jest za długi. Miałem kilka takich przypadków. Później lecą punkty ujemne bo przesyłka nie wychodzi tego samego dnia. Nikt nie będzie oddzwaniać na zagraniczne telefony tylko pisze się wiadomość, a to trwa długo kilka godzin zanim ktoś odczyta.