anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Link do zewnętrznej ankiety

wax_sklep
#8 Zapaleniec

Cześć. Sprzedajemy kosmetyki. Chcemy ułatwić klientom wybór produktów i powiększyć koszyk. Mamy możliwość zawieszenia na zewnętrznej stronie (nie sprzedażowej) testu/ankiety, po wypełnieniu której klient otrzyma zdjęcia i nazwy produktów dopasowanych do jego potrzeb. Test/ankieta wymaga przeklikania się przez kilka podstron i zaznaczenia odpowiedzi. Czy Allegro uzna taką stronę za informacyjną? Czy Allegro będzie miało zasoby, by przeklikać się przez ankietę, w celu weryfikacji że strona jest czysto informacyjna, nie sprzedaje?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wax_sklep skonsultuję temat z odpowiednim zespołem i wrócę z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wax_sklep skonsultowałam temat - nie można zawrzeć w opisie oferty tego typu informacji. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wax_sklep
#8 Zapaleniec

@RaBarbar_ka  Dziękuję za odpowiedź. A jeśłi użyjemy takich dodatkowych zabezpieczeń: strona firmowa (producenta), formularz uprościmy i wszystkie 5 pytań będzie na 1 stronie, a w odpowiedzi podamy linki do Allegro?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wax_sklep dopytam i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wax_sklep
#8 Zapaleniec

Albo może Wasz zespół zaproponuje rozwiązanie, które będzie bezpieczne z punktu widzenia Allegro, a jednoczesnie pozwoli użytkownikowi naszych produktów w szybki i łatwy sposób dobrać odpowiednie kosmetyki. Aby zwiększyć zadowolenie i koszyk

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wax_sklep otrzymałem informację, że ankieta nie jest poszerzeniem wiedzy o produkcie, a tylko na takie linki się zgadzamy.

Nie widzimy możliwości umieszczenia takiej ankiety w opisie oferty w żadnej formie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów