Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy jak ktoś sprzedaje na allegro lokalnie również będzie musiał płacić za nową prowizję od kosztów dostawy czy to dotyczy tylko sprzedawców na allegro?
A od kiedy na Lokalnie masz prowizję?
Jak coś sprzedam na Lokalnie to płacę prowizję.
od poczatku istnienia allegro lokalnie jest pobierana prowizja
@carolingaw , @Pyszniak1 Mylicie się. Na Allegro Lokalnie nie ma żadnej prowizji.
@Vryko No to super! Wystawiamy Kup teraz, sprzedajemy i nic nie płacimy 🙂
Śmiej się, śmiej. Prowizja, jak nauczyło nas Allegro, to coś, o zwrot czego można wystąpić. O zapłatę za obsługę transakcji- co do zasady - nie. Sami Wielebni moderatorzy twierdzą, że to nie jest prowizja. I komu tu wierzyć..? 😉
Chodzi tylko o inne słowa? opłata za obsługę transakcji - nie jest stała tylko procentowa więc jak prowizja, tylko inaczej nazwana.
Nie, co potwierdzi Ci każdy moderator. Oni nie nazywają tego prowizją - bo prowizja bywa zwracana. A opłata - nie 😉
Chciałam tylko wiedzieć czy sprzedając prywatnie również mam płacić za nową prowizję, która jest wg mnie śmieszna.
Nic mi o tym nie wiadomo. Jak na razie - nie. A co wymyślą za jakiś czas...chorella wie 😉
PWN Prowizja - wynagrodzenie za pośrednictwo w transakcji handlowej ustalane w procentach od wartości transakcji.
Czyli jednak prowizja. Mogą to sobie nazywać inaczej, niczego to nie zmienia.
@xyz96 Walnij ten tekst na Sugestie i Pomysły 😛
Jakby co - ja Ci wierzę.. 😄
Skoro nikt nie znał odpowiedzi, napisałam na czacie do allegro. Wg pani, która ze mną pisała nowa prowizja nie będzie naliczana na Lokalnie. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, jakby co mam screena.