anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Kurier - dostawa jutro CELOWE wprowadzanie w błąd i wywieranie niezdrowej presji

MAMY ROZWIĄZANIE!
Pulse
#11 Animator

Mam już któreś pytanie od Klienta czemu towar nie był na jutro, jak wybrał "Allegro One Kurier - dostawa jutro"

oczywiście czas realizacji zgodnie z moimi ustawienia.
Aczkolwiek po co siać taki zamęt? Jak mam np. kilka dni na nadanie a dostawa Allegro One kurier na jutro?

To chyba kolejny przykład chorych praktyk Allegro, rozważcie zmianę tego, chyba że to się wpisuje w strategię 😉

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To jest tylko sugerowany czas dostawy a nie gwarantowany tyle że klienci czasem tego nie rozumieją i pochopnie wystawiają nieodpowiednie opinie.

oznacz moderatorów
PAMARGO2
#2 Obserwator

To jest sugerowany czas dostawy ale realnie brany pod uwage przez Allegro. Mam dostawę  w 2 dni. Klient kupi rzecz o 23.49 i jest to liczone jako 1 dzień bo wysłać musze następnego dnia do 23,59. Nawet jak nadam tego dnia o 18 to kurier odbierze kolejnego . I tak w kółko wychodzi opóźnienie w wysyłkach. 

oznacz moderatorów
PAMARGO2
#2 Obserwator

Mi od dziś też wyskoczyła dostawa Allegro One - dostawa jeden dzień. Na wszystkich ofertach mam 2 dni i od roku nie wysyłałem Allegro One bo w podbliżu nie mam paczkomatu . Dziś ta opcja pojawiła się sama . czekam na odpowiedź z Allegro bo nie moge wyłączyć tej dostawy sam. 

oznacz moderatorów