anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Kurier dostawa jutro -zamawiać kuriera czy do paczkoamtu ?

ELEKTROMARKET
#12 Orędownik#

Ambasada USA własnie u mnie zamówiła paczkę z dostawą tego samego dnia, właśnie rozpoczął się piątek i nie wiem czy mogę ja nadać przez pobliski paczkomat czy muszę zamawiać kuriera, na etykiecie wydrukował mi się punkt nadawania paczek a nie mój adres, jest noc punkt zamknięty a nie będę gonił rano do tego punktu bo i tak nie zamówiłem kuriera na tamten adres..

obawiam się że jak nadam przez paczkomat to w piątek czyli dzisiaj pierwszy sekretarz ambasady nie otrzyma tej przesyłki w dniu dzisiaejszym 

co robić ? 

ps. nigdzie nie udostępniałem opcji dostawa jutro  bo jutro to ja mogę tylko  wysłać 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ELEKTROMARKET Przesyłki metodą "Allegro One dostawa jutro" możesz nadawać w automatach paczkowych. Sprawdź godzinę graniczną dla danego automatu tutaj

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ELEKTROMARKET
#12 Orędownik#

uff ale mi ulżyło bo tak właśnie zrobiłem,  paczkomat przyjął paczkę więc nie zamawiałem kuriera ale szczerze wątpię aby przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu dzisiejszym, to moja pierwsza wysyłka "Allegro One dostawa jutro" i trochę zgłupiałem, że oferuję dostawę w dniu wysyłki 

oznacz moderatorów