Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ambasada USA własnie u mnie zamówiła paczkę z dostawą tego samego dnia, właśnie rozpoczął się piątek i nie wiem czy mogę ja nadać przez pobliski paczkomat czy muszę zamawiać kuriera, na etykiecie wydrukował mi się punkt nadawania paczek a nie mój adres, jest noc punkt zamknięty a nie będę gonił rano do tego punktu bo i tak nie zamówiłem kuriera na tamten adres..
obawiam się że jak nadam przez paczkomat to w piątek czyli dzisiaj pierwszy sekretarz ambasady nie otrzyma tej przesyłki w dniu dzisiaejszym
co robić ?
ps. nigdzie nie udostępniałem opcji dostawa jutro bo jutro to ja mogę tylko wysłać
@ELEKTROMARKET Przesyłki metodą "Allegro One dostawa jutro" możesz nadawać w automatach paczkowych. Sprawdź godzinę graniczną dla danego automatu tutaj.
uff ale mi ulżyło bo tak właśnie zrobiłem, paczkomat przyjął paczkę więc nie zamawiałem kuriera ale szczerze wątpię aby przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu dzisiejszym, to moja pierwsza wysyłka "Allegro One dostawa jutro" i trochę zgłupiałem, że oferuję dostawę w dniu wysyłki