Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można usunąć z cennika ups allegro aby został one box zielony paczkomat i orlen paczka, bo strasznie mi to komplikuje podjeżdżać do punktu ups..proszę o info
One Box, Punkt obsługiwany przez DPD i UPS jest obowiązkowy. Można wyłączyć całe Allegro Delivery.
dzięki za info, szkoda że allegro włącza obowiązkowy ups , a po wyłaczeniu allegro delivery tracimy one boxa i orlena którego niektórzy mają pod firmą...pozdrawiam
Do mnie UPS nie przyjeżdża po paczki (centrum Warszawy), a ich punkty są tak odległe, że trzeba wsiadać w autobus. Chociaż te obowiązkowe UPS w allegro delivery można nadać w zielonych One box ale co z tego jak opróżnia je kurier UPS tylko raz dziennie i to z samego rana! To psuje statystyki terminowości dostaw.
Na zgłoszenie do allegro o problemie z odbiorem odpowiadają im że byli pod adresem, tylko nikogo nie zastali 😭 czekałem do 18:30
Nie ma problemu z InPost
Rozwiązałem to tak, że w ustawieniach godzin granicznych dałem zaporową godzinę 2 w nocy i jak na razie pomogło i nie wybierają...
niestety ale w one boxie nie da sie nadać paczki ups, próbowałem i niestety nie znajduję kodu na etykiecie... więc problem bo tylko kurier albo dostarczenie do odległego punktu point ups.. wiecznie zamokniętego..
W one box nadasz UPS ale nie kurierskie tylko te do one box obsługiwane przez UPS tam w ustawieniach cennika jest taka tabela z x przy opcjach dostawy.
Przynajmniej u mnie je przyjmują. Tak więc jak się trafi klient z godziny 1 w nocy, któremu Allegro delivery przydzieli UPS to zdążę raniutko podbiec przed 8 rano by zdążyć z jedną paczką i co klyent Allegro był zadowolony.
To są te słynne standardy Allegro.
Dobrze że nie sprzedaję leków ratujących życie, tylko biżuterię sztuczną, ale dla sporej grupy klientek z allegro to tożsame, a przynajmniej nie mniej ważne.
Allegro One Box przez UPS da się nadać. Nadaje codziennie. Co prawda tu kolega
ma kłopot
ale tak jak piszę. Ja nadaje bez problemu. Spróbuj zakryć palcem dłuższy kod kreskowy, ten opisany jako UPS STANDART TRACKING
@strefagierbedzin ale Allegro UPS jest jednym do wyboru z wielu obowiązkowych Kurierów do smarta, więc zmień se na Pocztex czy DPD czy DHL skoro nie masz jak nadawać 🙂
@kostas11 tym razem nie chodzi o to, chodzi o Allegro delivery, tam wyboru nie masz
@Halfrunt ale z tego co pisze to chce nadawać allegro UPS w One Box przecież jak by to były One Box obsługiwane przez UPS by przeszły, więc chodzi o co innego 😉
niestety ale w one boxie nie da sie nadać paczki ups
Albo nadaje inne i nie rozróżnia, albo zaczytuje inny kod (z wielu umieszczonych na etykiecie)