Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, Klient zakupił u nas wycieraczkę w lutym. Po prawie roku użytkowania założył nam dyskusje i zgłosił reklamacje wycieraczki która przetarła się w jednym miejscu od środka. Producent odrzucił reklamacje na podstawie zdjęć stwierdzając niewłaściwe użytkowanie a nie wadę towaru i my też odrzuciliśmy reklamacje. Klient złożył wniosek do Allegro Protect o zwrot należności za wycieraczkę. Czy pomimo że odrzuciliśmy reklamacje Allegro może zaakceptować jego wniosek i ściągnąć z naszego rachunku należną kwotę? Czy możemy mieć oprócz tego jeszcze jakieś blokady/ punkty ujemne na koncie z tego tytułu? Klient oznaczył również dyskusje jako nierozwiązaną. czy w przypadku gdy dostanie środki z Allegro Protect to będzie musiał zmienić taką dyskusję na rozwiązaną? to pierwsza taka nasza sytuacja i nie wiem jak powinniśmy postąpić. Czas na odpowiedź mam do dzisiaj. Od wczoraj czekam na telefon z Allegro, dzisiaj o 20;15 miał już napewno ktoś zadzwonić ale niestety dzisiaj również nikt nie zadzwonił o wyznaczonej porze...
@garden_and_tools dziś, po godz. 14 nasz pracownik do Ciebie dzwonił, ale nie odebrałaś telefonu, więc zgłosiła się poczta głosowa. Poinformowaliśmy Cię też o tym mailowo w sprawie 46096623, niemniej jednak poprosiłam już nasz zespół o ponowną próbę kontaktu z Tobą w tej sprawie.
Dzień dobry, mam właśnie Pana na linii i jest on z działu finansów, dopiero będzie wysyłał zgłoszenie do działu z Allegro Protect i mam dostać odpowiedź jutro mailem. Czy może Pani napisać jak wyglądają kwestie o które pytałam?
Nie powinni cię obciążyć za protect jeśli terminowo odrzuciłeś reklamację
AP to forma rekompensaty dla kupujących, a czy was obciążą czy nie jednoznacznie nie odpowiem, były róże sytuacje a wróżyć z fusów nie warto. A że producent odrzucił to wcale nie musi oznaczać że wy musicie także odrzucić. Jak sprawa została rozwiązana, w taki lub inny sposób to Allegro zamyka taką dyskusję, jak nie zamkną to musisz prosić o pomoc w kontakcie z Allegero.