Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro rozwiazało za mną umowę z niewiadomych dla mnie przyczyn. Jako konto firmowe sprzedaje na Allegro od ponad 10 lat i przerobiłem całkiem spora sumkę przez Allegro. Nie wiem co sie wydarzyło złego, że Allegro w trakcie mojej nie obecności w firmie rozwiązało ze mną umowę. Sam zajmuję się wszelkimi ustawieniami. Będąc ostatnio jakiś czas poza firmą (byłem w szpitalu) po powrocie do firmy okazało się, że Allegro rozwiązało ze mną umowę. Szukam od kilku dni kontaktu z człowiekiem z którym mógłbym porozmawiać i dowiedzieć się jak mogę wrócić z poprawionymi ustawieniami do starego fnkcjonowania na Allegro? Niestety system AI nie prowadzi do wyjaśnień jak to zrobić. Bardzo proszę o pomoc.
@ParapetyBielpar konto , z którego piszesz jest aktywne , zweryfikuj otrzymaną wiadomość , pewnie chodzi o inne zapomniane i dawno nie używane .
Cześć @ParapetyBielpar, nie widzę, aby zaszły zmiany na Twoim koncie, o których wspominasz. Prześlij proszę zrzut ekranu wiadomości, którą otrzymałeś (dotyczącej rozwiązania umowy).
@ParapetyBielpar sprawdź czy to nie jest jakaś próba wyłudzenia danych w stylu
"kliknij na link i zaloguj się do konta allegro inaczej zostanie wyłączone" a link prowadzi do podrobionej strony logowania