anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Sales - blokowanie strony

MAMY ROZWIĄZANIE!
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

Witam,

Mam problem z przesciem na strone Allegro - Sales.

Mianowicie Firefox blokuje strone wyswietlając treśc:

Nie połączono: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa

Firefox wykrył potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa i nie wczytał „salescenter.allegro.com”, ponieważ strona wymaga bezpiecznego połączenia.

Co zrobić w takim przypadku?

Witryna „salescenter.allegro.com” określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób zabezpieczony. Dodanie wyjątku w celu odwiedzenia tej witryny jest niemożliwe.

Problem leży prawdopodobnie po stronie witryny i nie masz możliwości jego rozwiązania. Możesz powiadomić administratora witryny o problemie.

Prosze o pomoc jak można rozwiązac ten problem.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. 
Strona salescenter.allegro.com jest bezpieczna i nie powinny pojawiać się takie trudności. 
Jeśli to nie pomoże, prześlij proszę zrzut ekranu z komunikatem, który się pojawia, na którym widoczne będzie całe okno przeglądarki wraz z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

Witam,

Hitoria została wyczyszczona lecz nadal komunikat się pojawia. Jest to ważna rzecz ponieważ nie moge odpowieadac na dyskusje, ani innych rzeczy zwiazanaych z obsługa. Screenshot 2025-03-20 at 08-47-53 Ostrzeżenie potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje Wyślij proszę zrzut ekranu z całym oknem przeglądarki- włącznie z datą i godziną. Taki zrzut pomoże mi w dalszej weryfikacji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

WItam,

Przesyłam screen całego pulpitu. Zrzut ekranu 2025-03-20 085528.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje Dziękuje- zweryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZgarnijOkazje kiedyś miałem ten problem , odinstalowanie Firefox-a i ponowne zainstalowanie pomogło  ,ale na krótko , ostatecznie przeszedłem na Chrome i nic się nie dzieje .

oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

Rzeczywiści na Chrome poszło bez problemu.

oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

WiItam ponownie,

nA CHROME PO JAKIMS CZASIE POJAWIL SIE KOMUNIKAT, TAKŻE BEZ ZAMIAN 
Zrzut ekranu 2025-03-20 091417.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje wygląda to na problem z certyfikatem. Wejdź proszę na stronę z poziomu incognito i prześlij zrzuty z konsoli (f12 lub fn+f12). 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

Zrzut ekranu 2025-03-20 101740.png

oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

Na innym urządzeniu działa, wszedłem na SalesMenager z poziomu IPhone i działa bez problemu.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje  niestety nie potwierdziłam błędu. Sprawdź jeszcze ustawienia firewalla, bo możliwe, że tam jest blokada. Możesz też spróbować wyłączyć program antywirusowy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZgarnijOkazje Dziękuję. Działam dalej 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ZgarnijOkazje
#8 Zapaleniec

WItam, obecnie obsluguje klientów na telefonie, tutaj wchodząc na Allegro Sales równiez wyskakuje błąd ale po odświeżeniu strony juz działa, więc jest to globalny błąd, czy uda sie go rozwiązac ? czy problem lezy u mnie ?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZgarnijOkazje przyczyny musisz szukać w w programie antywirusowym , albo pokop w ustawieniach , albo zmień na inny 

oznacz moderatorów