Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko mi allegro się rozkraczyło i albo nie pozwala się zalogować na konto, albo pozwala, ale zaraz potem samo wylogowuje z serwisu? 😕 Nie żeby coś, ale trochę to utrudnia pracę.
Dodam, że allegro natychmiast mnie wywala, jak tylko wyjdę w listę swoich produktów lub w asortyment.
U nas to samo, na kilku kontach, także w trybie incognito, nawet na innych lapkach.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Coś wiecie?
@Methrylis Chyba faktycznie jakieś problemy w matrixie bo u mnie też coś nie halo.
Tak, coś się psuje 😉
Już powinno być naprawione, jakaś chwilowa awaria
Przez chwilę działa i znowu pojawia się problem...u mnie już 3 raz. Akurat nadaje paczki z InPostu i nawet Baselinker wariuje i nie puszcza etykiet.
No to wykrakałem, znów popsuli 😄
To samo 😞
Aktualizacja: błędy są już naprawione, a problemy nie występują, ale zgodnie z naszymi zasadami za oferty kończące się między 11:22:00 a 11:34:59 zwrócimy Wam opłaty. Natomiast oferty kończące się między 11:35:00 i 12:27:59 przedłużymy o 24 godziny.
Potwierdzam, mamy aktualnie problemy techniczne, ale pracujemy już nad ich rozwiązaniem. Przepraszam za te niedogodności.
Dzień dobry. Problem niestety dalej występuje. Na chrome, mimo czyszczenia cookies.
@komp2006 Czy na innych przeglądarkach również pojawia się ten problem?
Na FF nie odnotowałem, albo jest zdecydowanie rzadziej, ale to nie jest rozwiązanie problemu.
Jak co roku przed świętami zaczyna się okres awarii allegro. W dniu dzisiejszym 19-10-2022r problemy z logowaniem, problemy z edycją aukcji, mimo poprawienia ilości dostępnych sztuk, allegro i tak nie poprawi ilości dostępnych sztuk, brak możliwości zgłoszenia problemu kontakt jak i czat nie działa, a boot zajęty nie łączy. Zaczynamy tradycyjny czas awarii, byle do świąt, po świętach nastanie spokój.