Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko mi allegro się rozkraczyło i albo nie pozwala się zalogować na konto, albo pozwala, ale zaraz potem samo wylogowuje z serwisu? 😕 Nie żeby coś, ale trochę to utrudnia pracę.
Dodam, że allegro natychmiast mnie wywala, jak tylko wyjdę w listę swoich produktów lub w asortyment.
U nas to samo, na kilku kontach, także w trybie incognito, nawet na innych lapkach.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Coś wiecie?
@Methrylis Chyba faktycznie jakieś problemy w matrixie bo u mnie też coś nie halo.
Tak, coś się psuje 😉
Już powinno być naprawione, jakaś chwilowa awaria
Przez chwilę działa i znowu pojawia się problem...u mnie już 3 raz. Akurat nadaje paczki z InPostu i nawet Baselinker wariuje i nie puszcza etykiet.
No to wykrakałem, znów popsuli 😄
To samo 😞
Aktualizacja: błędy są już naprawione, a problemy nie występują, ale zgodnie z naszymi zasadami za oferty kończące się między 11:22:00 a 11:34:59 zwrócimy Wam opłaty. Natomiast oferty kończące się między 11:35:00 i 12:27:59 przedłużymy o 24 godziny.
Potwierdzam, mamy aktualnie problemy techniczne, ale pracujemy już nad ich rozwiązaniem. Przepraszam za te niedogodności.
Dzień dobry. Problem niestety dalej występuje. Na chrome, mimo czyszczenia cookies.
@komp2006 Czy na innych przeglądarkach również pojawia się ten problem?
Na FF nie odnotowałem, albo jest zdecydowanie rzadziej, ale to nie jest rozwiązanie problemu.
Konto z Allegro mi zniknęło dlaczego?
Jak co roku przed świętami zaczyna się okres awarii allegro. W dniu dzisiejszym 19-10-2022r problemy z logowaniem, problemy z edycją aukcji, mimo poprawienia ilości dostępnych sztuk, allegro i tak nie poprawi ilości dostępnych sztuk, brak możliwości zgłoszenia problemu kontakt jak i czat nie działa, a boot zajęty nie łączy. Zaczynamy tradycyjny czas awarii, byle do świąt, po świętach nastanie spokój.