Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Naprawdę nie wiem kogo Wy tam zatrudniacie. ..
Powinnam dostać prowizję za to, że znowu dzięki mnie się mniej ośmieszacie
Z poważaniem,
Ewa Gąsior
@sezamikantyk Dziękujemy za tę troskę, ale czy mogłabyś wskazać gdzie znajduje się taka informacja?
Dzień dobry,
Napiszę łopatologicznie. Na liście wyszukiwawczej wydawnictw do wystawiania książki.
PAN a nie Pan
To jest elementarna wiedza, której Wam brakuje.
Z poważaniem,
Ewa Gąsior
sezamikantyk aaaaaaaaa, tam czepiasz się , trochę śmiechu nie zaszkodzi 😁
Dzień dobry,
Czepiam się? Wiesz ile błędów już znalazłam w swojej dziedzinie? Za kasę, którą zgarniają, a już szczególnie za kasę za prowizję kosztów wysyłki stać ich śmiało na profesjonalistów.
Nawet trzeba było im zgłosić ISSN, bo też nie mieli pojęcia o istnieniu czegoś takiego.
Pozdrawiam,
sezamikantyk nooo trochę źle to ująłem , przepraszam . Chodziło mi o to ,że czytając takie banialuki można poprawić sobie humor ..... miłego 😆
Tak, masz rację. Przy pierwszym i drugim tak, przy dwudziestym to już zaczyna Cię trafiać.
Zgłaszam błędy tutaj, ponieważ przez formularz kontaktowy dłużej trwa.
Trzymaj się zdrowo
@sezamikantyk Polska Akademia Nauk też jest na liście więc może chodzi po prostu o jakiegoś miłego Pana z wydawnictwa 😂
Wiem, że są obydwa.
Tak samo im zgłaszałam Wydawnictwo Sumliński a Szumliński. Obydwa były 😞
Ciągle zachowują jak widać swój poziom.
@sezamikantyk Jak już się czepiać to na całego 😋 Na liście są :
Wydawnictwo Miejskie Poznania
Wydawnictwo Miejskie Posnania
które obstawiamy ? 😃
Brawo Ty, za myślenie 🙂
@sezamikantyk Przekazałam wszystkie Twoje uwagi do właściwego zespołu i sprawdzamy już dokładnie całą kategorię wydawnictw. Jeszcze dziś poprawimy nazwy, w których pojawiają się błędy.
@sezamikantyk Otrzymałam już potwierdzenie, że wszystkie nazwy wydawnictw, które tutaj zgłaszałaś, są poprawione.
Dzień dobry,
A nie prościej zatrudnić kogoś kompetentnego? Macie tam nieziemski bałagan. Albo skrót PAN występujący raz , a potem rozwinięcie skrótu. I to wiele takich przypadków. Tego macie multum.. Albo rybka albo akwarium.
3 razy lub dwukrotnie u Was występuje Wydawnictwo obok siebie i Wy tego nie widzicie? Kto nadzoruje ten dział? Analfabeta?
Nikt nie nadzoruje, dopisują do listy tak jak mają sprzedający wpisane w opisie. A teraz będzie jeszcze większy bałagan bo będą dopisywać te, które trzeba wpisać po wybraniu "inne".
Brawo Wy😀
Ponad 5 miesięcy temu sprawdzano "dokładnie całą kategorię wydawnictw" a błędów jakby więcej.
Np.
- M i Wydawnictwo M
- LSW i Ludowa Spółdzielnia Wydawnicza
- W Drodze - powinno być "W drodze"
- Wydawnictwo Świętego Wojciecha - powinno być "Księgarnia Świętego Wojciecha"
- Krajowa agencja wydawnicza (KAW) - zostawię bez podpowiedzi bo to poziom szkoły podstawowej
Jeszcze by się coś znalazło 😂
Książka i wiedza
Biblioteka gazety wyborczej
Marzy mi się jakaś wyszukiwarka, wygrzebanie właściwego wydawnictwa w tym gąszczu to droga przez mękę.
Fundacja Biuro Służby Krajowej Anonimowych Alkoholików w Polsce jest dwa razy.
Dzień dobry,
Kolejny błąd u Państwa. Powinnam dostać prowizję od ich wyłapywania. Kto odpowiada za dział, w którym jest:
-Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu im. A. Mickiewicza w Poznaniu
-Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza
Znowu brak u Państwa elementarnej wiedzy...to już zaczyna być żałosne