anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro zamyka oferty i wysyła ostrzeżenia

jax1987
#10 Popularyzator#

Allegro zamkneło mi oferte wystawioną kilka lat temu  

ze względu na naruszenia regulaminu Allegro i/lub przepisów prawa, nasze automatyczne systemy znalazły i usunęły Twoją ofertę na wszystkich rynkach, na których była dostępna.

Jeśli w Twojej ofercie były opcje promowania, zakończyliśmy je.

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje.

Twoja oferta była wystawiona w nieprawidłowej kategorii.

Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, atykuł 1, punkt 1.1) nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów.

Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu ok, dziękuję! Przekażę te oferty do dodatkowej weryfikacji i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#13 Ambasador#

Dziękuję. Jutro się odezwę.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu wracam z informacjami po konsultacji. Otrzymałam odpowiedź, że przede wszystkim każda oferta powinna zostać połączona z innym, odpowiadającym jej produktem.
Parametry "Symbol" i "Kod producenta" to parametry identyfikujące, więc wystawiając oferty, powinnaś dla każdego z rezystorów utworzyć nowy produkt w katalogu i to z nim połączyć ofertę. Wówczas problemy z usuwaniem zduplikowanych ofert nie będą się pojawiać, bo oferty będą prawidłowo połączone z katalogiem.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

zawsze mnie ciekawiło, że allegro przenosi samo oferty do wg nich poprawnych kategorii

a nagle robi coś takiego

why?

oznacz moderatorów