Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zeszłym tygodniu zauważyłem podczas wznawiania zakończonej oferty (uzupełnienie ilości dostępnych sztuk i wznowienie), że po pewnym czasie moja oferta ponownie widniała jako zakończona. Po kolejnych próbach wznowienia nastąpiło ponowne zamknięcie ofert. Nie były to nowe oferty, niektóre były dostępne kilka miesięcy. Oferty wystawione bezpośrednio przez formularz allegro. Teraz widzę, że w zasadzie każda zakończona oferta, po aktualizacji stanu magazynowego i wznowienia, po pewnym czasie zostaje zakmnięta. Zgłosiłem problem do allegro już dwukrotnie, bez odpowiedzi.
@DomatorLP Podaj mi proszę numer przykładowej oferty, której dotyczy ten problem.
Przykładowy numer oferty 15744192626. Wznawiana kilkanaście razy.
16822757633 Kolejna oferta, w której zmieniłem stan magazynowy, wznowiłem, po czym została zamknięta bez mojej wiedzy.
może musisz uzupełnić jakieś parametry, których teraz wymagają, np. kod EAN
Gdyby faktycznie tak było, to byłby komunikat ze strony allegro o nieprawidłowościach. Zreszta, tak jak pisałem. Niektóre oferty widniały kilka mieisięcy.
@DomatorLP Może to był kłopot z narzędziami zewnętrznymi. Ponagliłam jednak Twoją sprawę i doradca niebawem się z Tobą skontaktuję.
Dziękuję za reakcję. Niby support się odezwał, ale problem nie rozwiązany nadal. Temat nadal aktualny.