Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem wynik Alleprogresa za luty i powiem tak: nie warta skórka za wyprawkę. Starałem się dowieźć specjalnie parę przesyłek więcej, żeby poszły w tym samym dniu, ale przy aktualnych cenach paliwa i procencie zwrotu z alleprogres, to mija się z celem.
@WojciechB a czego się spodziewałeś ??
Spodziewałem się jakiegoś skromnego zwrotu, ale jak dopisałem powyżej, to się nie bilansuje. Głównie chodzi o to, że liczymy procenty od wszystkich przesyłek, ale zwracamy tylko za smarta.
@WojciechB to było z góry do przewidzenia , ukryta podwyżka prowizji .
@WojciechB Nie, nie za wszystkie smarta, ale tylko za te wysłane w tym samym dniu z opcją smart.
@WojciechB Oceniam, że ponad połowa akcji promocyjnych jest robiono tylko po to, żeby zespół odpowiedzialny za ich przygotowanie i rozliczenie miał z czego wyliczyć swoje premie. Ta do takich właśnie należy.
Nie widzę sposobu jak można zwiększyć procent wysyłanych tego samego dnia przesyłek, jeżeli procedury wysyłki były rozsądnie ustawione już w październiku. Dodatkowo sposób naliczania wskaźnika miesięcznego daje różnicę kilku procent (2/30) w zależności od tego ile jest weekendów w miesiącu (4 lub 5).
Szkoda czasu ,zdrowia i pieniędzy na takie gierki allegro .To ma tylko wyglądać zachęcająco a nie żeby sprzedawcy się to opłaciło.