anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AlleProgres rabat

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Witam, wczoraj rano w zakładce AlleProgres pojawił mi się rabat za marzec ale nie został on odjęty z rachunku? Czy to jakiś błąd? Czy do 14 kwietnia zostanie rachunek pomniejszony?

W zeszłym miesiącu około 10 marca kwota rabatu za luty pojawiła się w tym samym dniu co odjęcie z rachunku allegro. 

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

U mnie to samo.Rabat widnieje ale kwota na rachunku nie została pomniejszona.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AlePiesio @ART_FOTO Cześć. 🙂 Generalnie rabaty z programu AlleProgres za dany miesiąc powinny pojawić się w Rozliczeniach z Allegro najpóźniej do 14 dnia kolejnego miesiąca, czyli jeszcze jest czas - ale skontaktuje się z odpowiednim zespołem i sprawdzę, czy wszystko jest w porządku. 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

Tak jest zapisane w regulaminie do 14 dnia, skoro jednak rabat pojawił się wizualnie, to powinien pojawić się również fizycznie, tak jak to było w zeszłym miesiącu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AlePiesio @ART_FOTO Otrzymałam odpowiedź, że korekty zostaną wykonane najpóźniej do 14 kwietnia, zatem proszę Was o cierpliwość 🙂 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Coś się dzisiaj zadziało.Rabat się pokazał ale ....

ART_FOTO_0-1649687089724.pngART_FOTO_1-1649687113819.png

Z działania wychodzi mi coś innego.Możecie to sprawdzić?

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Pewnie jeszcze dziś przyjdzie Ci rabat na brakujacą kwote tak żeby się zgadzało z 47.90zl. Mi dziś tez poprzychodziły rabaty przez pół dnia prawie się pojawiały nowe.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

Zapewne tak.Ostanio jednak na raty nie wypłacali 🙂

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ART_FOTO Cześć. Odśwież proszę stronę, ponieważ o godzinie 16:16 został doliczony kolejny rabat w wysokości 7,98 zł. 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@ko_alka Zgadza się 🙂 👍

oznacz moderatorów