Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z wiadomych powodów rozważam zastąpienie BaseLinkera innym oprogramowaniem. Czy macie doświadczenia z innym rozwiązaniem i możecie coś polecić?
Zależy czy chcecie aplikację instalowaną na komputerze (EasyUploader / Sello) czy online, których jest w brud...
My korzystamy z EasyUploadera i jesteśmy bardzo zadowoleni. Spełnia wszystkie nasze oczekiwania oraz jest tani jak barszcz w porównaniu z BL 🙂 Ma synchronizację stanów w czasie rzeczywistym oraz asystenta zbierania produktów z magazynu i asystenta pakowania.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Ani jednego ani drugiego nie znałam więc lecę sprawdzać 🙂
Sprawdziłam oba i chyba nie damy rady bez swobodnego dostępu z dowolnego miejsca... 😞
W EasyUploaderze jest możliwa praca zdalna tylko musicie jedno stanowisko przeznaczyć jako serwer z bazą, który będzie sobie działał 24/7, aby m.in. synchronizować stany. My tak mamy wszystko skonfigurowane i wtedy można też podłączyć inne stanowiska, aby korzystały z tej samej bazy. A przez aplikację Radmin można nawet pracować z domu 🙂
od siebie mogę Ci polecić Sellasist.pl. z powodzeniem zastąpi Ci baselinkera nawet przy dużej sprzedaży
Sellasist odpada bo ma aktualizację stanów co 10-15 minut. Kiedyś uciekaliśmy z ERP-boxa (teraz chyba Apilo) z tego powodu
Zapraszamy do xsale - https://xsale.ai, tutaj synchronizacja jest super szybka, również dla b. dużych baz.
Po dramatycznej podwyżce BL od poczatku tego roku siegajacej z 2700 na 25000
przeszliśmy na APILO polecam stabilnie i za 400
Też polecam sellasist
Tutaj porównanie do Baselinkera, ok, funkcjonalnie nieco gorzej, cenowo zdecydowanie lepiej. O ile funkcjonalność wystarczy, IMO temat mocno do rozważenia 🙂
Zdecydowanie Sellasist
Tutaj zebrałem najważniejsze informacje, dlaczego warto i czy Sellasist jest dla Ciebie
@AdAllegro Tak jak pisałam wyżej. Sellasist ma aktualizację stanów co 10-15 minut. Jak prowadzisz coś więcej niż 1 konto Allegro i masz sporo różnego asortymentu to albo musisz mieć synchronizację w czasie rzeczywistych albo masz na magazynie za przeproszeniem burdel. Działaliśmy tak 1,5 roku i nigdy więcej
Ustawienie cronów na częstsze wywoływanie nic nie dało?
Aktualizacja stanów pomiędzy Sellasist a czym? Allegro? czy programem magazynowym, jeśli tak to jakim?
@kantherinna W tej chwili mamy w Baselinkerze magazyn z pełną obsługą, ustawionym asystentem pakowania, generowaniem FV itd. I do jest podłączone do 2 kont Allegro oraz 4 innych marketplace`ów. Wpada zamówienie, ściąga/rezerwuje się stan i od razu aktualizuje go we wszystkich portalach. Więc szukam czegoś co albo będzie zamiennikiem dla Baselinkera albo połączenia dwóch programów, gdzie jeden jest magazynowo-księgowy a drugi służy do obsługi aukcji i kurierów
@AdAllegro Nie wiem. Rozmawiałam z obsługą by zapytać o konkrety i funkcjonalności i taką dostałam odpowiedź
Może to było wcześniej, bo z tego co wiem obecnie można takie elementy konfigurować 🙂
@AdAllegro Pytałam tydzień temu. Więc jak masz źródła, które mają lepsze możliwości to się podziel. Myślę, że nie tylko mnie to interesuje 🙂
właśnie się nimi tutaj dzielę 😉
Witaj jaki program byście zaproponowali by zintegrować hurtownię z allegro? jestem dopiero początkującym co do sprzedaży na allegro. Każdy proponuje Baselinker czy jest to dobre rozwiazanie ?
witam, jasne, że dobre, tak samo jak dobre może być każde z wymienionych tu innych narzędzi: apilo, powerhub, xsale, easyuploader, sellasist czy choćby sello (kolejność przypadkowa) - o tym, z jakiego narzędzia należy skorzystać decydują inne rzeczy. "Chcę sprzedawać na Allegro" to za mało danych, żeby wybrać właściwe rozwiązanie i wskazać taki czy inny program. Pozdrowienia.