anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AOK - no to już jest Mount Everest absurdu.

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Allegro otworzyło mi dzisiaj dyskusję w imieniu kupującej z pytaniem, dlaczego pomniejszyliśmy kwotę zwrotu za zwrócony towar (pominę już że to zwrot sprzed pół roku).

Zapytałem grzecznie i kulturalnie jak to mam w zwyczaju czy aby wszystko w porządku i niech zamkną tę bezpodstawnie otwartą dyskusję.

Chodziło o zwrot 1 z 2 sztuk towaru z zestawu w obniżonej cenie. Zgodnie z zapisem w zakładce "Zwroty": "Kupujesz produkt w zestawie? – jeżeli zwrócisz część zestawu, stracisz prawo do zniżki. Kwota zwrotu zostanie pomniejszona o różnicę pomiędzy ceną produktu w zestawie, a ceną produktu bez zestawu", kwotę zwrotu pomniejszyliśmy o wartość rabatu.

Po krótkiej wymianie zdań z konsultantką, zamieściłem wpis którego Allegro ode mnie zażądało, a następnie konsultantka zakończyła dyskusję.

Jednak poniższy wpis konsultantki osłabił mnie tak, że się osunąłem na fotel:

TechartGSM_1-1770663842114.png

Kolejne fajne narzędzie dla kupujących a zarazem nawóz dla patologii: Zawsze kupuj w zrabatowanych zestawach i zwracaj ich część, Allegro odda resztę, przecież klient musi być zawsze zadowolony!

Brawo Wy.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

drąż i pytaj dalej allegro o to, do momentu aż dostaniesz taką odpowiedź:

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/allegro-poziom-obs%C5%82ugi-na-pytanie-o-s...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM wypowiedzi naszych doradców w tej dyskusji nie były prawidłowe, dlatego bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Działamy już po naszej stronie, żeby eliminować takie sytuacje w przyszłości, ale jeszcze raz przepraszam. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów