anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później. (Problem z transakcja)

ZakupWTwoimStylu
#7 Wielbiciel#

Witam,

Od wczoraj pojawil mi sie ten problem z wysylka zamowienia.

Nie bardzo wiem, czy moge samodzielnie cos zrobic? Czy to jest po stronie administratorow?

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Grzegorz

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZakupWTwoimStylu cześć Grzegorz! Podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZakupWTwoimStylu
#7 Wielbiciel#

0fa586f0-0b54-11f0-ba71-dddbe5c5873b

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZakupWTwoimStylu dziękuję! Upewnij się proszę, że masz uregulowane opłaty w InPost, ponieważ nie mamy innych zgłoszeń, komunikat dotyczy indywidualnej umowy, najczęściej jest związany z nieopłaconą fakturą lub brakiem środków na saldzie jeśli korzystasz z konta przedpłaconego.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZakupWTwoimStylu
#7 Wielbiciel#

Chcialbym dopytac. Przejrzalem swoje konto profilowe Inpost i nie mam zadnych faktur. Przesylki wysylane byly i oplacane bezposrednio z hurtowni razem z przesylka (dropshipping). Czy jest mozliwosc taka, ze dana hurtownia nie rozliczyla sie z Inpost, a ja teraz mam problem z wyslaniem od nich zamowienia? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZakupWTwoimStylu żeby nadawać przesyłki InPost konieczne jest posiadanie umowy i wybranie jej podczas nadawania przesyłek. Jeżeli hurtowania nadawała Twoje przesyłki na tej samej umowie, to może tak się stać, że nieuregulowane saldo teraz uniemożliwia Ci nadanie przesyłki.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZakupWTwoimStylu
#7 Wielbiciel#

Mam umowe z inpost, ale jak wchodze do "manager paczkomaty" na swoj profil, to nie mam tam zadnej faktury do oplacenia, ani na mailu. A wszystkie przesylki byly nadawane i oplacane przeze mnie z gory w hurtowni razem z wysylka. Czyli wniosek z tego, ze jutro powinienem wyjasnic to z hurtownia.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ZakupWTwoimStylu w jaki sposób generujesz listy przewozowe?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ZakupWTwoimStylu skoro płaciłeś za przesyłki hurtowni, to na jakiej podstawie szukasz faktur u siebie ? hurtownia powinna Ci z refakturować dostawy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów