Dzień dobry
Zakupiłem od producenta z Chin szkła ochronne do telefonów. Nie mogę wystawić aukcji ponieważ :
W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie.
Po pierwsza : posiadam konto prywatne , nie firmowe a więc nie mogę zaakceptować warunków ochrony marek
Po drugie : szkła ochronne nie znajdują się na liście towarów zakazanych
Marka którą sprzedaję nie znajduje się w liście marek wskazanych w Załączniku nr 1 cz. II art. 2 do regulaminu
Dlaczego więc nie mogę wystawić aukcji w związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek ?
Cześć, @mandacik1. Czy możesz podać nazwę tej marki i numer szkicu oferty?
Witam. Coś przeklikałem - w końcu udało się wystawić aukcję która oczekiwała chyba na zaakceptowanie po sprawdzeniu. Usunąłem ją bo była z błędami . Chciałbym jednak miec dostęp do draftu aukcji na którą dziś pracowałem - nie widzę nigdzie aby była dostępna - czy jest jakoś możliwość odzyskania aukcji a raczej chyba szkicu ?
@mandacik1, sprawdź w tej zakładce, wybierając filtr [status oferty]: szkic.
Brak - szkic został usunięty- rozumiem że nie ma możliwości odzyskania go ?
@mandacik1, jeżeli oferty nie ma pod żadnym z tych filtrów, to niestety nie będzie możliwości odzyskania treści.