anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne włączanie wyróżnienia elastycznego

CzysteSzycie
#2 Obserwator

Przypadkiem odkryłem, że mam ofertę wyróżnioną! Ja nic takiego nie włączałem! Chodzi o wyróżnienie elastyczne za 2,9. Już kilka razy została mi naliczona i oczywiście pobrano dodatkową opłatę za sprzedaż . O co chodzi ???

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:138711298
#1 Nowicjusz

Cześć! Wygląda na to, że Allegro automatycznie włączyło wyróżnienie elastyczne w ramach standardowych ustawień sprzedaży. Kilka wskazówek: Wejdź do panelu „Moje oferty” I sprawdź ustawienia wyróżnień. Możesz wyłączyć automatyczne włączanie wyróżnień elastycznych, aby nie były naliczane dodatkowe opłaty. Jeśli naliczono Ci opłaty bez Twojej zgody, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta Allegro – czasami można odzyskać nadpłacone kwoty. Pamiętaj, że opcja wyróżnienia elastycznego pomaga w sprzedaży, ale można ją kontrolować ręcznie.

oznacz moderatorów

CzysteSzycie
#2 Obserwator

Pomaga tylko, że przy "drobnicy" prowizja zjada cały zarobek lub nawet powoduje, że sprzedaż powoduje stratę.

.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@CzysteSzycie Proszę, podaj numer oferty, o którą chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:138711298 Proszę, nie wprowadzaj w błąd. @CzysteSzycie Nie ma czegoś takiego jak automatycznie włączenie przez nas wyróżnień elastycznych. Musiałeś włączyć je samodzielnie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

CzysteSzycie
#2 Obserwator

Numer oferty  17913119479
Nigdy, przenigdy nie włączam wyróżnienia elastycznego ponieważ całkowicie mi nie odpowiada.

oznacz moderatorów

w_kiwi

@CzysteSzycie Dziękuję. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Wkrótce wrócę z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi

@CzysteSzycie Promowanie zostało włączone podczas wystawiania oferty. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

CzysteSzycie
#2 Obserwator

Mniemam, że podczas odnawiania. A kto włączył wcześniej ?

oznacz moderatorów