Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie. W dniu dzisiejszym serwis Allegro kilkukrotnie zakończył kilkadziesiąt z moich aukcji pomimo zaznaczonej opcji, że aukcja trwa do wyczerpania przedmiotów. Ponownie wystawiam te aukcje i po jakimś czasie znowu sa automatycznie zakańczane przez Allegro. Miał ktoś tak może i zna rozwiązanie? Czy to błąd Allegro czy inny powód?
Z góry dziekuję za odpowiedź.
Może naruszają regulamin i Allegro Ci je zamyka. Sprawdź pocztę, czy nie otrzymałeś powiadomienia w tej sprawie.
Raczej nie bo niektóre aukcje są już wystawione od 2-3 miesięcy i do tej pory nie było takiego problemu a niektóre np. od dwóch tygodni. Zawsze korzystam z tego samego szablonu. Nie znalazłem maila o naruszeniu regulaminu.
Może to jakiś błąd Allegro, ktoś tu już dziś pisał o takim samym problemie. Wznawiał zakończone aukcje, które po minucie znowu się kończyły automatycznie.
Dziękuję za informację.
@PlanetNature, czy mogę poprosić Cię o numery kilku licytacji, o których mówisz? Postaram się sprawdzić, co jest przyczyną. 🙂
Proszę, o informację czy był to błąd allegro czy sprzedającego , ponieważ mi również w ten sposób aukcje kończą
@ehydropol, podaj, proszę, przykładowy numer takiej oferty.
Dzień dobry, również poproszę o informacje.
@bbtapes najprawdopodobniej oferty, które zostały usunięte naruszały zasady dotyczące opisu lub miniatury. Napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, aby poznać szczegóły.