anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne zakończenie aukcji przez Allegro

PlanetNature
#7 Wielbiciel#

Witam,

Mam pytanie. W dniu dzisiejszym serwis Allegro kilkukrotnie zakończył kilkadziesiąt z moich aukcji pomimo zaznaczonej opcji, że aukcja trwa do wyczerpania przedmiotów. Ponownie wystawiam te aukcje i po jakimś czasie znowu sa automatycznie zakańczane przez Allegro. Miał ktoś tak może i zna rozwiązanie? Czy to błąd Allegro czy inny powód?

Z góry dziekuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

xyz96
#21 Demiurg#

Może naruszają regulamin i Allegro Ci je zamyka. Sprawdź pocztę, czy nie otrzymałeś powiadomienia w tej sprawie.

oznacz moderatorów

PlanetNature
#7 Wielbiciel#

Raczej nie bo niektóre aukcje są już wystawione od 2-3 miesięcy i do tej pory nie było takiego problemu a niektóre np. od dwóch tygodni. Zawsze korzystam z tego samego szablonu. Nie znalazłem maila o naruszeniu regulaminu.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Może to jakiś błąd Allegro, ktoś tu już dziś pisał o takim samym problemie. Wznawiał zakończone aukcje, które po minucie znowu się kończyły automatycznie.

oznacz moderatorów

PlanetNature
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za informację.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@PlanetNature, czy mogę poprosić Cię o numery kilku licytacji, o których mówisz? Postaram się sprawdzić, co jest przyczyną. 🙂

Maja
   Moderatorka

ehydropol
#7 Wielbiciel#

Proszę,  o informację czy był to błąd allegro czy sprzedającego , ponieważ mi również w ten sposób aukcje kończą

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ehydropol, podaj, proszę, przykładowy numer takiej oferty.

Maja
   Moderatorka

bbtapes
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, również poproszę o informacje.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bbtapes najprawdopodobniej oferty, które zostały usunięte naruszały zasady dotyczące opisu lub miniatury. Napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, aby poznać szczegóły. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów