Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę otworzyć strony do zalogowania sie na menager przesyłek . czy u was jest podobnie ?
Chwilkę działało, teraz znów nie.
tak, było dobrze przez chwilę. nie działa ponownie. Może trzeba windows przeinstalować 😕
nic nie działa, szukam instrukcji jak ponownie powiązać konto, może ktoś pomóc?
Nic Ci to nie da, jest awaria i trzeba czekać jak naprawią.
spróbuj jeszcze raz - wyloguj sie i zaloguj. działa teraz ale powoli
udało mi się zrobić 4 etykiety - ale znowu inpost wisi
jest komunikat "złe parametry wyszukiwania" w managerze, monitoring przesyłek nie działa, ciekawe jak jest z odbiorami przesyłek
Godzinę temu wysłałam przesyłkę/etykietę wygenerowałam w południe - status przesyłki: DO NADANIA. Masakra jakaś!
Teraz mi pisze że nie mam powiązanego konta z MANAGER iNPOST, a na allegro jest. gdy chcę powiązać w Manegerze to mi wyskakuje >>Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później<<
.Nie wiem co tu jest grane!
Serwery InPost wciąż nie pracują poprawnie 😞 Z tego powodu występują problemy z powiązaniem kont. Otrzymaliśmy informację, że pracownicy InPost pracują, żeby rozwiązać problem, nie wiemy jak długo ta sytuacja będzie się utrzymywać, dlatego bardzo prosimy o cierpliwość.
mam to samo
W ciągu 3 mc taka sama sytuacja brak powiązanego konta lub nieoczekiwany błąd , co prawda mam tylko 4 przesyłki do wysłania w tym jedną miniKurier i jeden Paczkomat za 8,99 , wpłaciłem BLIKIEM niby wszystko ok a na liczniku inpost 0,00 pln 😞 . Oni powinni jakąś wersję BETA mieć przygotowaną na takie sytuacje .
Komuś działa?
Niestety nie
mi nie działa
Tak, u mnie to samo w niewiedzy probowaliśmy wygenerować etykiety niestety kase sciągło z konta a przesyłek nie ma 😞 Także dziś już lepiej nie ruszać
Sukces bo mi konto powiązało ale dalej nic - nie ściąga przesyłek...
przy próbie powiązania konta wyskakuje mi zgoda na powiązanie z "Allegro InPost Integration" - bez zgody nie da się powiązać konta
Odczyt danych o ofertach. Tworzenie, edycja, łączenie i zamykanie ofert.
Odczyt ustawień sprzedaży. Zarządzanie ustawieniami sprzedaży.
Zarządzanie kampaniami Allegro Ads. Zgłaszanie ofert do oznaczeń i programów specjalnych.
Odczyt informacji o zamówieniach. Zarządzanie zamówieniami. Obsługa ocen i komentarzy. Obsługa sporów transakcyjnych.
Odczyt salda i opłat na koncie. Odczyt historii płatności. Obsługa zwrotów wpłat.
Odczyt danych osobowych z konta. Edycja danych osobowych na koncie.
Składanie ofert kupna w licytacjach.
Zarządzanie wiadomościami, wątkami oraz załącznikami do wiadomości.
i co działa komuś? Przy próbie importu przesyłek Allegro mam ciągle "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
dalej nie działa " Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro! "