Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wyprzedałem wszystkie przedmioty z aukcji... klient zadzwonił i zapytał, czy jeszcze są... tak się składa, ze mam 2 szt jeszcze na czarną godzinę więc postanowiłem je sprzedać... ale nie mogę wznowić aukcji... Czy jest jakaś awaria?
Komunikat:
Coś poszło nie tak. Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę.
Dotyczy aukcji: 7107084764
Znów wygląda ,że problem wystawianiem podobnego przedmiotu?
Jak dalej żyć Panie Premierze?
u mnie to samo. Pojawia się "Coś poszło nie tak. Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę." Nawet jeśli próbuję wystawić nowy przedmiot (bez opcji "podobny") to wyskakuje ten sam błąd.
coś dygło good luck
Dlaczego nie można wystawiać aukcji na allegro tylko ciągle wyskakuje komunikat Coś poszło nie tak. Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę.
Czy ma ktoś coś takiego jak u mnie , czy tylko u mnie tak jest
Bo jest awaria?
@DrapexPL Niestety, klops. Nie da się.
Na zimno
To samo. Zarówno przy wystawianiu podobnego przedmiotu, jak i nowego.
Jak w temacie a wyświetla mi się to:
"Coś poszło nie tak. Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę."
i tak od godziny....
@f2s Byłoby miło jakbyś pisząc tutaj o problemie rzucił na szybko okiem czy nie ma wcześniej pińcset takich samych pytań 🤣
Mój błąd ... ale jak wpisywałem temat system automatycznie pokazał ,że nie ma takiego tematu.
Następnym razem poświęcę się i przejrzę forum.
PONIEWAŻ SYSTEM CHCE ŻEBYM WYPEŁNIŁ RUBRYKĘ O CZASIE I CENIE DOSTAWY
W MOJEJ KATEGORII NIE MA TAKIEJ POZYCJI !!!!!!!!!!!!!!!
@hubertus777 To już kolejny post na ten temat dziś. Allegro jest stare, sypie się 🙂
Poczytaj forum.