Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
u nas tez nie dziala.... kasy za malo odciagneli nam...
Zainstalujcie apke na telefon - my aktualnie tak sprawdzamy zamówienia...
Na jakiej apce sprawdzasz zamówienia? w mojej tej standardowej od allegro nie wiem gdzie to podejrzeć albo nie ma tego
Mam to samo.
Mieli, mieli i nie może wymielić.
Oby to szybko wróciło do normy.
U mnie też padło. Lista ofert też się nie wyświetla. To prowadzi do katastrofy!
zamówienia nie działają i to przed świętami.... 100 paczek do spakowania (główne na prezenty), kurier po odbiór za 3 godziny... super piiiiiii. Nie ma jak genialny pomysł grzebać w systemie przed świętami po to aby zwiększyć prowizję i przenieść opłaty za SMARTA na sprzedawców.
Najgorsze jest to, że ewentualne skargi i zażalenia od kupujących pójdą i tak na nasze konto.
Drodzy Sprzedający,
potwierdzam, aktualnie mogą występować problemy z prawidłowym działaniem zakładki "Zamówienia". Nasze zespoły techniczne pracują już nad rozwiązaniem tej sytuacji. Przepraszamy za te niedogodności.
Aktualizacja: Wszystkie problemy z funkcjonowaniem zakładki "Zamówienia" zostały już usunięte. Strona działa prawidłowo.
inne zakładki, chat... tez nie działają...
@_HolaOla_ Bardzo proszę o odpowiedź jak mogę ponownie zalogować na konto, nie działa hasło, które było aktualne oraz próba nadania nowego.
@_HolaOla_ @msniezek to może dacie na główną stronę serwisu info o awarii
allegro bo mi już kupujący dzwonią z awanturami że im się allegro zacina
allegro kompletnie zdechło
oczywiście zawsze jest winny sprzedawca
nie działaja moje oferty zamówienia
Kto mi powie jak niby w aplikacji widzi zamówienia ze sprzedaży??? 2 osoby tutaj pisały, że niby to mają. A ja mam tylko zakładkę "zakupy". Nie widzę żadnych ustawień aby coś dodać.
na apce póki co widać zamówienia
@godvazer masz zakładkę zamówień sprzedaży??? Jak to możliwe. Ja w ogóle nie mam takiej zakładki. Możesz wrzucić tu jakiś screen gdzie to jest???
Apka nazywa się allegro sprzedaż, tam masz do 3 zakładki : do wysłania, nieopłacone i wysłane, boję się nawet odświeżyć teraz:)
u mnie już działa normalnie !
@konto zamknięte aplikacja "SPRZEDAŻ" a nie zwykłe allegro
@przysmakowopl w sklepie play tego nie ma 😕
Trafiłem też na ten wątek https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/aplikacja-sprzeda%C5%BC/td-p/50778
A tam @cloudcloud napisała, że " w związku z ostatnimi zmianami na Allegro, aplikacja sprzedażowa nie jest już rozwijana i rozwijana nie będzie. Na pewno niebawem pojawią się szczegółowe informacje na temat jej przyszłości."
Więc może mieliście to wcześniej ściągnięte, a teraz to wycofali i nie można już znaleźć? Chyba, że to z jakiegoś innego źródła niż sklep play.
a czy macie konto na allegro lokalnym bo ja nie mogę w gule wejść na normalne konto cały czas wyskakuje mi konto na lokalnym