Ten błąd cały czas u mnie występuje - mam potwierdzoną ochronę marek
od tygodnia piszę o allegro w tym temacie i nikt nie raczy mi pomóc lub nawet odpowiedzieć na zgłoszenie 😞
W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie.
@ptszablewski zanim przejdziemy do akceptacji warunków ochrony marek, polecam poczekać na odpowiedź w sprawie blokady Twojego konta w korespondencji 59181570.
Robię wszystko co mogę aby sprzedawać u Państwa jednak z każdym dniem jest to coraz trudniej. Już miałem jedną blokadę 2 tygodnie temu. Musiałem wysłać zdjęcie dowodu, zdjęcie produktów - wszystko przebiegło pomyślnie. Teraz kolejna automatyczna blokada i Allegro prosi o selfie z dowodem osobistym, zdjęcie produktu z dowodem osobistym i skany dokumentów dostaw. Zastanawiam się o co Allegro poprosi przy kolejnej blokadzie? Naprawdę bardzo trudno przebić się przez te automaty. W sumie z blokadą czy bez - i tak sprzedaż jest niemożliwa.