Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ten błąd cały czas u mnie występuje - mam potwierdzoną ochronę marek
od tygodnia piszę o allegro w tym temacie i nikt nie raczy mi pomóc lub nawet odpowiedzieć na zgłoszenie 😞
W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie.
@RAFMAR_PL Problem dotyczy konta, z którego tutaj piszesz? Możesz mi przesłać zrzut ekranu z widokiem komunikatu?
dla konta LAMAR_PL - 50 ogłoszeń
@RAFMAR_PL Przekazałam Twoje zgłoszenie do weryfikacji w zespole technicznym. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@RAFMAR_PL dział techniczny potrzebuje od Ciebie jeszcze zrzut ekranu z zakładki Ochrona Marek, na którym widoczne będzie, że potwierdziłeś, że znasz warunki Ochrony Marek. Mogę poprosić Cię o podesłanie takiego zrzutu z konta, którego dotyczy ten problem?
proszę
@RAFMAR_PL Niestety potrzebny będzie zrzut, na którym będzie widoczne, że jesteś zalogowany na koncie, na którym pojawia się problem.
@RAFMAR_PL Zrzut musi obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Proszę, nie przycinaj niczego.
@RAFMAR_PL Dziękuję! Przekazałam już zrzut do działu technicznego.
Witam, na jakim etapie jest moje zgłoszenie
Cześć, @RAFMAR_PL. Sprawdź, proszę, czy przy ponownej próbie wystawienia oferty komunikat nadal występuje.
dziękuję za pomoc oferty się teraz wystawiły
Dzień dobry
Mam ten sam problem. Proszę o informację gdzie wysłać mail ze zrzutami ekranu.
@SuchySlawek Zrzut możesz dodać tutaj.