Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem od 2-dni na Allegro bo nie mogę wystawić aukcji. Wystawiam co dziennie aukcje a od 2-dni jak naduszę WYSTAW to pojawia się błąd i piszę że BŁĄD WZNOWIENIA PRZEDMIOTU. Proszę o pomoc Z góry dziękuje.
Prawdopodobnie zablokowano Ci wystawianie za naruszanie prawa konsumenckiego.
"ZWROTY PRZYJMUJE TYLKO JAK JEST TOWAR USZKODZONY PODCZAS TRANSPORTU PRZEZ KURIERA"
Zwroty masz obowiązek przyjmować zawsze - jeśli klient zwróci towar bez przyczyny w ciągu 14 dni.
To co teraz mam zrobić??? i gdzie wejść?
@CAR-FELGI500 Twoje konto nie jest zablokowane, więc w sprawie problemów z wystawianiem oferty napisz do nas proszę przez ten formularz. Będzie idealnie jeśli w zgłoszeniu opiszesz jakie kroki wykonujesz po kolei oraz dołączysz zrzuty ekranu, gdzie pojawia się ten komunikat.
@_HolaOla_ Ale powinno być zablokowane - wszystkie oferty są niezgodne z prawem i regulaminem.
Witam, już rozwiązałem problem. Dziękuje za odpowiedz.
@xyz96 nie doczytałeś innych kwiatków
u Sprzedawcy
W CELU DOSTĘPNOŚCI FELG PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY !!!
DLA FIRM CENY SĄ PODANE NA KUP TERAZ CENAMI NETTO !!!
bo za to też powinno być zablokowane konto
@CAR-FELGI500 ustawa konsumencka przewiduje tzw obowiązek informacyjny wobec konsumenta - w Państwa regulaminie brakuje trochę rzeczy
Pozwolę podpiąć się do tematu bo ten sam problem mnie dotyczy. Zgłaszałem do allegro ale powiedzieli żebym odświeżył stronę i to powinno załatwić problem. Efekty w załączniku. Już mnie trafia jak po raz setny problem się pojawia. Jak się tego pozbyć? Żadnego ogłoszenia nie mogę wystawić. CARFELGI piszesz że rozwiązałeś problem o co tak naprawdę chodzi w czym tkwi problem?
@thom-sell jakich konkretnie ofert dotyczy Twój problem?