Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry.
Nie mogę wygenerować etykiety InPost, pojawia się komunikat nieprawidłowy numer telefonu, numer zaczyna się od: + 42. Numer zamówienia 579f7fa1-4246-11f0-8f23-05951fc0bd84. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
@kraina_znaczka pisz do kupującego 8mformacjr, że musi podać numer z polskim prefiksem bo inaczej nie masz możliwości nadania paczki.
Allegro ma na to wywalone.
Pewnie mu zaproponuje anulowanie lub zmianę opcji transportu na AOB 😅
Napisałem wczoraj i zero kontaktu, czas na wysyłkę mam do środy, jeśli nie poda numeru telefonu to przewiduję tylko zwrot kasy.
@kraina_znaczka zdarzało nam sie to juz kilkukrotnie. W tej sytuacji my po prostu wpisujemy jeden z naszych numerów i tyle. Paczki zawsze były odbierane
Klienci którzy nie podają polskich numerów nie zwracają na to uwagi ponieważ prawdopodobnie mają apke inpostu i nie potrzenbja smsów.
ale apka inpostu też jest na numer telefonu, więc w jaki sposób otrzyma powiadomienie o paczce?
@kraina_znaczka nie wiem, nie znam sie być może ma drugi telefon ????, W każdym razie wszystkie paczki które nadaliśmy w ten sposób zostały skutecznie doręczone. Zadna nie wóciła.
A mamy takich przypadków kilka-kilkanaście rocznie
Podaj swoj
kod odbioru i tak jest w jego zakładce zakupy
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi, sprawdzę jak to wychodzi. To jest mój pierwszy raz 😀Pozdrawiam