Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeszcze do niedawna mogłem zrobić szybki przelew, przez bank pocztowy i już go nie ma.
@msniezek @_HolaOla_ Czy wiecie coś na ten temat.
Chodzi o zapłatę za billing.
Festiwal psucia Allegro nadal trwa.
@pulkownik66, być może wynikało to z przerwy technicznej banku. Po naszej stronie nie ma żadnych zmian - Bank Pocztowy jest możliwy do wyboru przy szybkich wpłatach.
@mr_oma czy ja czegoś nie widzę, czy rzeczywiście nie ma pocztowego. Wy go widzicie- ja niestety nie
@mr_oma Ostatnią wpłatę robiłem przez pocztowy 07 04 2021 wtedy jeszcze był.
A gdzie na tym zrzucie jest "przelew tradycyjny" ? Przecież on zawsze powinien być.
Rano nie było pocztowego, sprawdzone, teraz już jest, tradycyjny też jest. Za tym się nie nadąży 🙂
@xyz96 To jest zrzut szybkie przelewy. Tradycyjny i blik, są przed kliknięciem w szybkie przelewy.
@pulkownik66 Nie, mylisz się 🙂 Po wybraniu "szybki przelew" musi tam być "przelew tradycyjny".
Zrzut sprzed chwili, jest to i to po wybraniu "szybkiego".
@xyz96 No to nie ma. Masz to na pierwszym zrzucie. Nie pierwszy raz płacę.
A tu jest odpowiedź Allegro
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Na chwilę obecną nie ma możliwości szybkiej wpłaty za pośrednictwem Banku Pocztowego.
Oczywiście może Pan nadal opłacić należność względem Serwisu płatnością z rachunku Banku Pocztowego wykonując przelew tradycyjny.
W celu uzyskania danych do płatności, proszę w zakładce Rozliczenia z Allegro, w drugim kroku wystarczy wybrać płatność przelewem tradycyjnym.
Załączam dla Pana wygody poniżej wspomniane dane. Wspomnę, że każde konto Allegro ma indywidualny numer subkonta do wpłat.
Drążę dalej- zobaczymy co odpiszą
@pulkownik66 Nie, jest tradycyjny i pocztowy, wyżej zrzut sprzed kilku chwil. Powtarzam, za tym się nie nadąży, nawet Allegro nie wie, o co dokładnie chodzi.
To jest magia😂 lub absurd.
@pulkownik66 Szacun.😁
@pulkownik66, ponownie to sprawdziliśmy i tym razem faktycznie możemy potwierdzić, że coś jest na rzeczy. Mogą pojawić się chwilowe przerwy techniczne. Niedogodności powinny wkrótce ustąpić.