Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 15 listopada nadałem paczkę dziś zerkam w opłaty a tam doliczono dodatkowo 299 zł za to niby że paczka była powyżej 50 kg, zważyłem owe produkty w jedną całość i pokazało mi 18 kg bez pudełka więc max 20 kg wszystko ważyło, paczka nie duża realne wymiary normalnie przeszyły przez formularz
jaka jest szansa na odzyskanie pieniędzy
Nie chodzi o suwanie po sorterze
tylko paczka po paczce
Pracowałem na sortowni UPS. I paczki owinięte streczem są w tym najgorsze, że się potrafią ze sobą skleić. Często było tak, że jechały przez sorter dwie sklejone ze sobą. Wtedy jest dopłata bo skaner widzi jeden list przewozowy a mierzy i waży razy dwa:)
czyli nie słuszna dopłata według mnie, skleiło by się 50 paczek i ważyły by 2 tony to miałbym 3000 zł ?
Reklamacja i walka, a za chwilkę DHL będzie obowiązkowy w Allegro Delivery 😞 trzeba będzie się pożegnać ze smartem i zostawić jedną porządną firmę @InPost nigdy nie miałem żadnej dopłaty, kurierzy zawsze odbierają paczki z firmy na czas, nigdy nie miałem żadnego zapytania od klientów co z moją paczką, święta wszystko doręczone przed wigilią itp. 😄