Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chce dodać moje produkty do akcji Black Week, a z ponad 70 ofert które mam, widzę możliwość wystawienia tylko 4 z nich. Wszystkie oferty wg regulaminu spełniają warunki
@Dametsklep Cześć. 🙂 Czy oferty spełniają wszystkie poniższe warunki? Do kampanii AlleObniżka w ramach Black Week możesz zgłosić aktywną ofertę, która:
Jeśli wszystkie warunki są spełnione, to podaj mi proszę numery przykładowych oferty, których nie możesz zgłosić do kampanii. Sprawdzę, co się dzieje 🙂
Czy jest możliwość wejść do promocji spełniając wszystkie warunki poza:
Jako producent mamy wystawionych sporo produktów które chcemy mocno obniżyć cenę i skorzystać z black week. Ale nie ma ich na liście.
@tanie_mozaiki Przykro mi, ale nie 😞 Nie możemy robić wyjątków, wszystkie warunki muszą zostać spełnione.
Na liście towarów znajdują się tylko 4 oferty które mogę wypromować. Samych ofert mam ok 70.
Gdzie są zapisane kryteria jakie trzeba spełnić aby wszystkie oferty były na liście towarów?
@Dametsklep Lista jest zamknięta, a produkty, które się na niej znajdują, są wybierane przez Allegro na podstawie atrakcyjności, potencjału etc.
Witam. Czyli jeśli mój produkt spełnia wszystkie warunki, ale nie jest wybrany przez allegro to nie będzie go na licie towarów do dodania i nie można nic z tym zrobić?
@visektro Zgodnie z tym, co napisałam wcześniej — lista jest już zamknięta i jeśli nie ma na niej jakiegoś towaru, to już nie zostanie dodany.
Witam serdecznie czyli daliście Państwo ofertę BlackWeek ale niestety nie każdy może z niej skorzystać?
Według mnie jest to nieuczciwe dla wielu osób które nie mogą z tej obniżki skorzystać.