anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Black week brak ofert do wystawienia

Dametsklep
#7 Wielbiciel#

Witam, chce dodać moje produkty do akcji Black Week, a z ponad 70 ofert które mam, widzę możliwość wystawienia tylko 4 z nich. Wszystkie oferty wg regulaminu spełniają warunki

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Dametsklep Cześć. 🙂 Czy oferty spełniają wszystkie poniższe warunki? Do kampanii AlleObniżka w ramach Black Week możesz zgłosić aktywną ofertę, która:

Jeśli wszystkie warunki są spełnione, to podaj mi proszę numery przykładowych oferty, których nie możesz zgłosić do kampanii. Sprawdzę, co się dzieje 🙂 

oznacz moderatorów

tanie_mozaiki
#1 Nowicjusz#

Czy jest możliwość wejść do promocji spełniając wszystkie warunki poza: 

Jako producent mamy wystawionych sporo produktów które chcemy mocno obniżyć cenę i skorzystać z black week. Ale nie ma ich na liście. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tanie_mozaiki Przykro mi, ale nie 😞 Nie możemy robić wyjątków, wszystkie warunki muszą zostać spełnione. 

oznacz moderatorów

Dametsklep
#7 Wielbiciel#

Na liście towarów  znajdują się tylko 4 oferty które mogę wypromować. Samych ofert mam ok 70. 
Gdzie są zapisane kryteria jakie trzeba spełnić aby wszystkie oferty były na liście towarów?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Dametsklep Lista jest zamknięta, a produkty, które się na niej znajdują, są wybierane przez Allegro na podstawie atrakcyjności, potencjału etc. 

oznacz moderatorów

visektro
#7 Wielbiciel#

Witam. Czyli jeśli mój produkt spełnia wszystkie warunki, ale nie jest wybrany przez allegro to nie będzie go na licie towarów do dodania i nie można nic z tym zrobić?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@visektro Zgodnie z tym, co napisałam wcześniej — lista jest już zamknięta i jeśli nie ma na niej jakiegoś towaru, to już nie zostanie dodany. 

oznacz moderatorów

Seniorita_B
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie czyli daliście Państwo ofertę BlackWeek ale niestety nie każdy może z niej skorzystać?
Według mnie jest to nieuczciwe dla wielu osób które nie mogą z tej obniżki skorzystać.

oznacz moderatorów