anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta InPost

MAMY ROZWIĄZANIE!
mediagaz
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Proszę uprzejmie o pomoc ze strony kogoś z inposta o odblokowanie konta , zrobilismy dziś natychmiastowy przelew nie możemy się doprosić od odblokowanie nasz nip 9591880686, blokada została nałożona dziś o 12:00 bardzo uprzejmie proszę o pomoc

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐
oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

prosba jeszcze raz kogoś o pomoc.

oznacz moderatorów
shopmw
#11 Animator

Napisz z potwierdzeniem przelewu na windykacja@inpost.pl

Nie wiem czy odblokują ci warunkowo, czy dopiero po zaksięgowaniu przelewu.

oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

wysłałem już kilka razy przelew poszedł natychmiastowy @InPost proszę o pomoc

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#12 Orędownik

ostatnio coś pozmieniali w obsłudze i maja w głębokim poważaniu klientów, którym się zdarzyło spóźnić z przelewem. 
mieliśmy podobną sytuację, przelew poszedł nie natychmiastowy, ale ING -> ING, także jakby natychmiastowy.. czekaliśmy na odblokowanie ponad 23 h mimo wysłania potwierdzenia i kilku maili z prośbą o odblokowanie.
później odpisali na maila bardzo lakonicznie, kompletnie nie odnosząc się do zawartych pytań..

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

proszę uprzejmie @InPost o pomoc w sprawie , na ifolinii nie są w stanie pomóc opiekun handlowy też nie windykacja odpowiada ze odblokuja jak przelew się zaksięguje , poszedł natychmiastowy 3 godziny i tylko boty z windykacji odpisują to samo, będziemy się zastanawiać o wymówieniu umowy jeżeli firma w jeden dzień potrafi narobić tyle kłopotów i nie ma z kim w ogule rozmoawiać

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#12 Orędownik

zaloguj się do managera za pomocą konta allegro i zrób przedpłatę, tylko tak to ominiesz na szybko

chyba że twój e-mail do allegro i do managera jest ten sam, to raczej nie da rady wtedy.. ale mogę się mylić

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

nie wiem jak to zrobić

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mediagaz czy mógłbyś uzbroić się w cierpliwość? InPost wypowie się wkrótce tutaj. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#12 Orędownik

BikeOutlet_pl_0-1758545720612.png

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

bardzo ci dziękuje , musiałem zapłacić 150 złotych ale paczki  poszły inpost siedzi do tej pory cicho konto zablokowane

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

Tak szybko blokują?

oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

faktura przeterminowana 6 dni ,oczywiscie mój błąd w natłoku spraw mi umkneło ale nie widziałem żeby tak traktować klienta biznesowego , miałem kiedyś z orange parę lat temu taką sytuacje po kontakcie na infolinii odblokowali tutaj nie ma z kim rozmawiać wogule, na allegro pisali jak ich traktuje a oni jak traktują swoich klientów

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mediagaz poprosiłem @InPost o wypowiedź w tym wątku. Proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

bardzo dziękuje zobaczymy co z tego wyniknie traktują klientów , jak bezdomnych proszących o pomoc

oznacz moderatorów
InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry,

w tej sytuacji najlepiej skontaktować się z nami pod adres bok@inpost.pl z podaniem numeru nip i nazwą firmy, dodatkowo ważne żeby napisać z maila przypisanego do umowy. Po weryfikacji poprawności danych udzielimy szczegółowych informacji w sprawie odblokowania konta.

oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

pisałem na wszystkie Państwa e-malie dostaję podobne odpowiedzi jak tutaj tyle że nikt nie chce pomóc łącznie z bok@inpost.pl możecie pomóc ?

oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec

sprawa nie została rozwiązana konto nadal jest zablokowane proszę uprzejmie przedstawiciela inpost o pomoc , prosimy się Państwa prawie na kolanach o odblokowanie konta

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#12 Orędownik

tak jak pisałem wcześniej, nic nie zrobią przez 23h od Twojej wpłaty.
kiedyś załatwiało się to w 10-15 min, teraz potrzebna prawie doba.

smutne że inpost obniża jakość obsługi, bo to woda na młyn dla nicniegro

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów