Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
jakiś czas temu miałem nieopłacony rachunek przez co zablokowana została sprzedaż, zablokowali również inne konta nie należące do mnie. Być może logujemy się na 1 komputerze ponieważ mieliśmy 1 magazyn. Spłaciłem wszystko teraz stwierdzili że mam powiązania z kontem swojej byłej dziewczyny z którą od min 7 lat nie mam żadnego kontaktu. Każdy mail to zbywanie mnie bez konkretnej odpowiedzi, co mam zrobić żeby odblokowali moje konta i konta powiązane?
@ZaciszeDomu zdaje sie że to co możesz zrobic aby odblokowac konta może Ci powiedzieć jedynie dział bezpieczeństwa allegro w korespondencji
ale jakie mam powiązanie z osobą z którą nie mam kontaktu od 7 lat? w dziale bezpieczeństwa odpisują boty, bo nie wierze że to są ludzie.
Skoro chcesz aby odblokowali Twoje konta jak i powiązane z nim konto swojej byłej to raczej powinieneś z nią nawiązać kontakt i uregulować należności -Ty swoje ,ona swoje bo tylko wtedy możesz próbować przekonać tym dział bezpieczeństwa do zdjęcia tej "klątwy" z waszych kont.
zapłaciła już zawrotną kwotę 9 zł, mimo to dział bezpieczeństwa nie odblokował mojego konta ze względu na to powiązanie. mam ciężki kontakt z tą osobą