Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zostało zablokowane mi dzis konto odnosnie sprzedazy ktorego tresc brzmi nastepujaco:
Dzień dobry,
informujemy, że na Twoje konto zostały wprowadzone ograniczenia funkcjonalności w związku z uzasadnionymi obawami co do bezpieczeństwa konta lub zawieranych transakcji, zgodnie z art 2.12 Regulaminu Allegro. Nasze uzasadnione obawy dotyczą zwłaszcza powiązań z innymi, objętymi przez nas sankcjami, kontami w Serwisie, co narusza dodatkowo art. 8.7 Regulaminu Allegro.
W ramach tego napisalem do nich email, dlaczego konto zostalo zablokowane proszac ich o konkretny powod.
Dostalem informacje, ze posiadalem w dawnej przeszlosci 3 konta ktore zostaly powiazane z tym aktualnym. Stare konta sluzyly do sprzedazy, zostaly oplacone do zera, nie sa zadluzone, od kilku ladnych lat uzywam tego konta glownego, oplacam smarta, splacam powstale zaleglosci,
Dostalem informacje ze musze wyjasnic sankcje z kont do ktorych nie mam absolutnie juz dostepu, nie posiadam i nie pamietam danych do logowania, te konta byly utworzone z 10 lat temu i od 10 lat z nich nie korzystam, co mam w tym przypadku zrobic?
Zostanie mi zablokowane konto juz na zawsze? prosilem w email aby usuneli tamte konta i zostawili i odblokowali mi tylko to. Prosze o pomoc 😞
@toledziak2008 Musisz spróbować odzyskać dostęp do tamtych kont, zobaczyć dokładnie co się na nich podziało i to wyjaśnić.
Jeśli nie pamiętasz danych logowania to poproś o pomoc przez formularz kontaktowy.
Nic innego nie zrobisz.
Rozumiem że jeżeli nie pamietam danych do logowania jak i email na ktore zostaly zalozone to co teraz ja mam zrobic? konto ktore preznie dziala od 10 lat jest regularnie oplacane i wykupwany smart bedzie zablokowane na zawsze? Przeciez to jest kpina
@toledziak2008 Możesz spróbować poprzez kontakt z Allegro: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@toledziak2008 Allegro bez powodu tej blokady nie nałożyło więc musi być coś co wymaga wyjaśnienia. Szczególnie że sam przyznajesz, że to są Twoje stare konta.
Napisz przez formularz, opisz sprawę i po weryfikacji powinni Ci pomóc odzyskać do nich dostęp.
@toledziak2008 już pisałem o tym w innym wątku, te stare konta miały przeważnie proste hasła, więc złodzieje wykorzystują to i przejmują te konta, później robią na nich swoje "interesy", no i kończy się to tak jak u Ciebie😕