Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam zablokowane konto z powodu nie odpisania na dyskusję w terminie, był to okres świąteczny więc nasza wina przeoczyliśmy. Ale co teraz zrobić aby to konto odblokować? Nie mogę dodawać nowych ogłoszeń. Ktoś sie spotkać z takim problemem?
@autostruga w sprawie blokady konta napisz do nas przez formularz kontaktowy. Tylko w ten sposób nasz dział bezpieczeństwa będzie mógł to zweryfikować.
Wysłaliśmy już 3 wiadomości przez formularz i nie mamy żadnej odpowiedzi dlatego szukam tu pomocy.
Wysłałam jeszcze raz w tej chwili, będę wdzięczna za pomoc bo już kilka dni nie możemy nic wystawić.
@autostruga widzę, że otrzymałeś już wiadomość od nas w zgłoszeniu. 🙂
Dziękuję za odpowiedź ale niestety sprawy nie możemy sami rozwiązać. Problem jest taki, że pieniądze zwróciliśmy na konto wskazane przez kupującego 15.01.25, wysłaliśmy potwierdzenie, ale Klient teraz chce zwrot na inne konto i nie zamyka dyskusji. Proszę o pomoc, gdyż ponosimy codziennie straty finansowe za zablokowane konto a nie możemy nic dalej z tym zrobić gdyż Kupujący nie odpisuje w dyskusji.
Moderacja nie pomoże w sprawie blokady.
Proszę o przekazanie jeszcze raz naszej wiadomości " Witam, mamy nadal zablokowane konto. Problem jest taki, że pieniądze za część odesłaną przez Kupującego zwróciliśmy na konto wskazane przez kupującego 15.01.25, wysłaliśmy też potwierdzenie, ale Klient teraz chce zwrot na inne konto i nie zamyka dyskusji. Proszę o pomoc, gdyż ponosimy codziennie straty finansowe za zablokowane konto a nie możemy nic dalej z tym zrobić gdyż Kupujący nie odpisuje w dyskusji a pieniądze są u niego na koncie, potwierdzenie załączone od nas w dyskusji.
@autostruga Jedyny kontakt to kontakt bezpośrednio mailowy z działem bezpieczeństwa, na forum nic nie można zrobić.