Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zaczełęm sprzedawac na alegro od paru dni ostatnio wystawilem na sprzedaz karte graficzną procesor i płyte głowną dzisiaj patrze klient zakupił płyte i procesor patrze potem nie moge wypłacic a tu sie okazuje ze dostałem blokade na konto opis jest jakby ze muszą potwierdzic kim jestem czy konto jest moje zrobilem to a potem dostałem informacje ze wyplaty beda zablokowane do 24 września jest szansa cos z tym zrobic zalezy mi na usuniecie tej blokady bo nie moge wyplacic pieniedzy z alegro
Tak szansa jest, musisz spełnić"prośbę" Allegro inaczej ich długo nie wypłacisz.
sprzedałem procek i płyte za 1300 a musze wysłąc klientowi co jesli mi nie odadzą pieniędzy
@Karwoss11 oddadzą, jak wyślesz, klient otrzyma i nie będzie problemów to odblokują 🙂 Zabezpieczają się jak byś zrobił jakiś wałek 🙂
szkoda ze nawet na mailu odpisac nie chcą za nic zawiesic konto nie wiadomo z jakiego powodu
Rozpatrują w kolejności zgłoszeń, tak mówią.
ogolnie tez wczesniej dostalem info ze wyplaty beda zablokowane do 24 wrzesnia ale lepiej by to odblokowali
🤗
Działu bezpieczeństwa nie pogonisz ,musisz poddać się weryfikacji i liczyć że uznają że Ty to Ty.