anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada Konta

PAKO_PRZYSMAKI
#7 Wielbiciel

Hej, mamy od tygodnia blokadę na koncie głównym, cały czas robimy wszystko, żeby ogarnąć temat, dostaliśmy listę zamówień, które "wisiały" wszystkie zostały ogarnięte, mieliśmy w związku z opóźnioną dostawą ogromną listę dyskusji, zeszliśmy do bieżących kilku. Dzisiaj dostaliśmy blokadę na wszystkich pobocznych kontach wraz z blokadą wypłat środków. Generalnie zamiast pomóc nam wyjść z tej sytuacji, gdzie z naszej strony jest ogromna walka o to, żeby to domknąć , dostajemy cały czas kłody pod nogi. Zostawiamy w Allegro 3 miliony ( trzy miliony!) złotych i nie jesteśmy w stanie nawet umówić 10 minutowego spotkania, żeby wyjść z najtrudniejszej sytuacji od 6 lat współpracy. Cała komunikacja odbywa się przez maile, za każdym razem pisane przez kogoś innego. Proszę, pomóżcie chociaż połączyć się z na telefonie lub zoomie, żeby przegadać ten temat. Jesteśmy generalnie w rozpaczy..  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

SZYBKA_KARMA
#10 Popularyzator

Konto główne to SZYBKA_KARMA, nie zauważyłem, że byłem przelogowany

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SZYBKA_KARMA Bardzo mi przykro, ale kwestie blokady można wyłączyć wyłącznie drogą mailową. Widzę, że warunki odblokowania konta zostały już przedstawione w korespondencji mailowej numer 61529823.

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów