anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta

ariksza
#7 Wielbiciel#

Witam, mam taki problem, bo mam zablokowane konto. Przez ponad tydzień piszę codziennie e-maile i dostaje odpowiedz że moje konto jest powiązane z innymi kontami których nie znam, każą kontaktować się z właścicielem tych kont by ten ktoś złożył im wyjaśnienia. To jest trochę chore co ja mam do tego. A ja cóż zostałem z towarem na magazynie którego nie mogę sprzedać. Jedyne wyjaśnienie które dziś dostałam w e-mail to....  "Warunki zniesienia sankcji z Pana konta pozostają bez zmian" Proszę o pomoc bo tego tak nie zostawię.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Przykro nam ale nic nie możemy Ci pomóc, a te niby powiązane konta to nie jest np. ze masz po kimś pomieszczenia?

oznacz moderatorów

ariksza
#7 Wielbiciel#

Nie że ktoś z tych kont logował się na moje, ja od roku sprzedaje i nigdy nie miałam powiązanych kont nikomu nie podawałam danych, a tym bardziej staram się co jakiś czas zmieniać hasła.  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Takie rzeczy są tu "wielkim" problemem i często trudne do rozwiązania, nie chce pisać że niemożliwe, a i tak bywa. Wyjaśnienia tylko z działem bezpieki, tu nawet moderacja Ci nie pomoże w tym temacie.

oznacz moderatorów