Wczoraj w godzinach popoludniowych moje konto zostalo zablokowane za dzialania innych uzytkownikow. Teraz dostalem informacje, mam sie kontaktowac z wlascicielami tamtych konto zeby wyjasnic sprawe. Czy to jest jakis zart? te firmy maja inne nr nip, to zupelnie inne oddzielnie i niezalezne dzialalnosci. Dlaczego moja sprzedac ma teraz zalezec od obcych firm ? W ten sposob mozna kazdemu zawiesic konto, gdzie jest tutaj uczciwosc?
@Sprawdzony-Towar Nie blokujemy kont bez powodu. Żeby przywrócić pełny dostęp do swojego konta, musisz postępować zgodnie z informacjami, które otrzymujesz od konsultantów w korespondencji. Na Gadane nie pomożemy w rozwiązaniu tego problemu.
oczywiscie, dostalem informacje jedynie z nazwami kont z ktorymi musze sie skontaktowac, ale nie dostalem zadnych danych kontaktowych. W jaki sposob wiec mam sie kontaktowac zeby przekazac zeby oni sie kontaktowali? Widze, ze bede musial zglosic to do UOKIKu lub na policje. Dostaje blokade konta za dzialania innych uzytkownikow, ale nie mozecie udostepnic ich danych. To bezprawie, w ten sposob mozna zablolowac konto kazdemu.
wpisujac w szukaj nazwe uzytkownika allegro otrzymuje tylko jego profil, tam nie ma zadnych danych kontaktowych, rowniez nie ma formularza zeby napisac do niego wiadomosc. Wy nie chcecie tego udostepnic. Pozatym w jaki sposob mam kogos zmusic do kontaktu z wami? ja oswiadczam ze posiadam tylko jedno konto w allegro na swoim numerze nip. Jest to konto z ktorego teraz pisze, nie mam zadnych innych powiazan ani nikt inny nie korzysta z tego konta.
Próbowałeś pisać przez centrum wiadomości?
zeby napisac do uzytkownika to musi on dokonac zakupu u Ciebie albo Ty u niego. Tutaj nic takiego nie mialo nigdy miejsca.
Kurczę, faktycznie, sorka
czy mozna wiec prosic o odpowiedz w jaki sposob mam sie skontaktowac z osoba, do ktorej posiadam tylko nazwe loginu allegro ? Prosze rowniez o podanie swoich danych, we wniosku UOKiK musze wskazac osoby odpowiedzialne i utrudniajace, a widze Pani moderator rowniez przyklada reke do tego bezprawnego dzialania.
@Sprawdzony-Towar Jak już pisałam, kontakt w celu wyjaśnienia Twojej sprawy powinien się odbywać w korespondencji z konsultantami, którzy znają szczegóły.
Tutaj, na publicznym forum, żaden użytkownik ani moderator nie udostępnia swoich danych.
tak jak napisalem powyzej, konsultalt nakazal zeby wymienieni uzytkownicy z nazwy skontaktowali sie z allegro. W jaki wiec sposob mam dowiedziec sie kto ma sie z wami skontaktowac skoro nie chcecie mi udzielic informacji ani danych kontaktowych ? ponadto dlaczego mam byc zalezy od osob trzecich ? jak oni nigdy sie nie skontaktuja to moge konto bedzie zawieszone na zawsze?