Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam dwa konta jedno 18 lat drugie prawie 3 lata
Dostałem email od allegro "zapłac rachunek a konto wroci do pełnej funkcjonalności bo sprzedaż dzis jest ważna itp "
Opłaciłem ponad 600 zl a blokady sprzedaży nie zdjeli 😉 tłumacząc się ze na tym koncie które mam 18 lat tez jest rachunek nie opłacony ponad 3 lata tylko wcześniej nikomu to nie przeszkadzało;)
Konto zablokowano mi przy kwocie 276 zl a nagle pojawiło się 490 zl czyli kto na nim sprzedawal skoro blokada byla od 276 zl ? Zdublowało się z drugiego konta?
I teraz dyskusja z allegro ponad 40 wiadomości i te same śpiewki
Jest to zgodne z prawem ?
Zakładasz konto akceptujesz regulamin, zaległość 3lata- zgodnie z prawem? a co jest niezgodne z prawem wg Ciebie tu?
allegro nie akceptuję prawa w polsce bo go nie mam bo w tym kraju jest prawo tylko dla złodzieja
To ze 20 lat temu i trzy lata temu tez miałem blokadę zapłaciłem i działało;)
Na jednym byl rachunek niezaplacony to drugie konto działało to
Trzy lata to dość długi okres na spłacenie należności. Może Allegro odblokuje też za trzy lata?
PRAWDA ZA TRZY LATA ALBO WCALE BO JUŻ PUNKTY POLECIAŁY
allegro już 5 lat niszczy nasze konta i prywatne i firmowe i co stego że dostają kary prowizię wyssane z palca które trzeba płacić i nie wiadomo czy odblokują konto miałam 3 konta zostało tylko jedno nic nie sprzedaje bo mam zablokowano sprzedaż tu już prywatny sprzedawca nic nie wystawia mało już jest sprzedawców jeden
a gdzie jest opcia na allegro saldo po zakonczenie miesiąca
To powyżej tych 276 to pewnie za windykację.