anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada sprzedaży

beckham71179
#7 Wielbiciel#

Mam dwa konta jedno 18 lat drugie prawie 3 lata

Dostałem email od allegro "zapłac rachunek a konto wroci do pełnej funkcjonalności bo sprzedaż dzis jest ważna itp "

Opłaciłem ponad 600 zl a blokady sprzedaży nie zdjeli 😉 tłumacząc się ze na tym koncie które mam 18 lat tez jest rachunek nie opłacony ponad 3 lata tylko wcześniej nikomu to nie przeszkadzało;)

Konto zablokowano mi przy kwocie 276 zl a nagle pojawiło się 490 zl czyli kto na nim sprzedawal skoro blokada byla od 276 zl ? Zdublowało się z drugiego konta?

I teraz dyskusja z allegro ponad 40 wiadomości i te same śpiewki

Jest to zgodne z prawem ? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Zakładasz konto akceptujesz regulamin, zaległość 3lata- zgodnie z prawem? a co jest niezgodne z prawem wg Ciebie tu?

oznacz moderatorów

client11546
#11 Animator#

allegro nie akceptuję prawa w polsce bo go nie mam bo w tym kraju jest prawo tylko dla złodzieja 

oznacz moderatorów

beckham71179
#7 Wielbiciel#

To ze 20 lat temu i trzy lata temu tez miałem blokadę zapłaciłem i działało;)

Na jednym byl rachunek niezaplacony to drugie konto działało to 

oznacz moderatorów

musashi2007
#13 Ambasador#

Trzy lata to dość długi okres na spłacenie należności. Może Allegro odblokuje też za trzy lata?

oznacz moderatorów

client11546
#11 Animator#

PRAWDA ZA  TRZY LATA ALBO WCALE BO JUŻ PUNKTY POLECIAŁY

oznacz moderatorów

client11546
#11 Animator#

allegro już 5 lat niszczy nasze konta i prywatne i firmowe i co stego że dostają kary prowizię wyssane  z palca które trzeba płacić i nie wiadomo czy odblokują konto miałam 3 konta zostało tylko jedno nic nie sprzedaje bo mam zablokowano sprzedaż tu już prywatny sprzedawca nic nie wystawia mało już jest sprzedawców jeden 

oznacz moderatorów

client11546
#11 Animator#

a gdzie jest opcia na allegro saldo po zakonczenie miesiąca

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To powyżej tych 276 to pewnie za windykację.

oznacz moderatorów