Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry rano zauważyłem blokadę sprzedaży została założona za względu że miałem nie uzupełniona dane. Po uzupełnieniu konto zostało odblokowane ale niestety oferty zostały zakończone wszystkie ponad 1000 ofert czemu allegro mi ich nie przywróciło??
Cześć, @czescielblag. W przypadku ofert zakończonych przez blokadę konta musisz je wznowić ręcznie. Nie przywrócimy ich automatycznie.
A czemu tak jest ?a jak wznowie oferty które są nie aktywnie fizycznie bo zostały sprzedane to będę miał później problem bo nie będę miał danej rzeczy. Czyli rozumiem mam teraz biegać po regałach i patrzeć ponad 1000 pozycji które są a które były sprzedane? Trochę to niezrozumiałe allegro powinno raczej z automatu przywrócić te oferty które zostały zakończone.
@czescielblag, naniesione zmiany w statusie oferty są wynikiem blokady konta i dopiero w momencie wyjaśnienia sytuacji pozwalamy na wznowienie ofert. Nie wznowimy ich za Ciebie. Zakończone oferty możesz sortować od najnowszej albo według daty zakończenia.
Jest to bardzo niesprawiedliwe i zamiast pomóc sprzedającemu który płaci nie małe prowizje od sprzedaży to zabijacie sprzedających rozumiem że kupujący jest ważny ale jak nie będzie sprzedających to nie będziecie mieli kupujących jestem bardzo zażenowany ta sytuacją. To jest pierwszy krok do tego aby zakończyć sprzedaż na Allegro.