Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak dodać do listy rozwijanej (Producent) swoją markę ?
@WeebAll_pl Jaka jest nazwa marki i w której kategorii (podaj pełną ścieżkę) miałaby zostać dodana?
WeebAll
@WeebAll_pl Dziękuję. Przekazałam sprawę do opowiednich osób. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@WeebAll_pl Dostałam informację, że podobne zgłoszenie zostało już przesłane do zespołu odpowiedzialnego za wprowadzanie tego typu zmian. Jeśli wciąż się to nie stało, wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź.
@nat_not już miesiąc mija, a Allegro nie dodało....
Dla potomnych którzy by chcieli dodać swoją markę, zgłoszenie dodania marki wysłane 14-06-2022, na dzień pisania tej wiadomości czyli 29-07-2022 Allegro i ich wakacyjni stażyści nadal nie dodali mojej marki do wszystkich zgłoszonych kategorii...
@nat_not olewanie z premedytacją ?
Masz ustawioną na inna (twoja nazwa). Jak wklepią w liste to się automatem Ci przestawi na Twoją.
Swoją drogą ktoś perfidnie kupił chyba coś od ciebie i wystawił negatywa za negatywa a allegro ma to gdzieś?
https://allegro.pl/uzytkownik/WeebAll_pl/oceny?recommend=false&page=1
Allegro standardowo popiera próby wyłudzania,
„mimo, że nie mam podstaw, aby Panu nie wierzyć - nie mogę uwzględnić korespondencji, przesłanych załączników. Kupujący natomiast nie zamieścił komentarza opisowego, co nie daję mi poglądu na to, co potencjalnie jego zdaniem mogło "pójść nie tak". Z tego powodu musimy zaczekać, aż zareaguje on na naszą wiadomość.”
ale to na forum znany problem ….
@WeebAll_pl Czy posiadasz może numer tego zgłoszenia?
@_HolaOla_ 24043699
@WeebAll_pl Pięknie dziękuję za ten numer. Sprawdziłam to i widzę, że w tym zgłoszeniu cały czas trwa korespondencja między Tobą a naszym zespołem, a ostatnia odpowiedź od naszego pracownika pochodzi z wczoraj, więc Twoje zgłoszenie nie jest w żaden sposób olewane.
@_HolaOla_ Proszę je w takim razie całe przeczytać, 3x już odpisywaliście że marka została dodana i 3x odpisywałem że to bzdura. Po drugie dodanie marki do kilkunastu kategorii trwa 1.5 miesiąca to logiczne jest że chyba coś jest nie tak.
Mamy 4-08-2022 a marka nadal nie dodana... niedługo 2 miesiące, a support w h u j a leci...
@_HolaOla_ @nat_not ogarnięcie to czy w Allegro nikt już nie pracuje poważny ?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o dodanie marki
Ofertikon
w kategoriach:
- Naklejki do segregacji śmieci Nr kategorii 313781
Allegro - Firma i usługi - Przemysł - Recykling i wywóz śmieci
- Tablice i szyldy Nr kategorii 64626
Allegro - Firma i usługi - Biuro i Reklama - Reklama - Reklama zewnętrzna
- Naklejki ostrzegawcze Nr kategorii 321879
Allegro - Firma i usługi - Przemysł - Odzież robocza i BHP - Artykuły BHP
- Folie i naklejki samoprzylepne Nr kategorii 261682
Allegro - Firma i usługi - Biuro i Reklama - Reklama - Reklama zewnętrzna
- Naklejki, tatuaże Nr kategorii 84742
Allegro - Dziecko - Artykuły szkolne - Artykuły papiernicze
- Naklejki ścienne Nr kategorii 98726
Allegro - Dziecko - Pokój dziecięcy - Wyposażenie - Dekoracje i ozdoby
- Etykiety samoprzylepne Nr kategorii 64633
Allegro - Firma i usługi - Biuro i Reklama - Reklama - Akcydensy (poligrafia)
@Ofertikon prośba zgłoszona. Wrócę z potwierdzeniem, gdy otrzymam odpowiedź, że marka jest już dodana.
@Ofertikon marka została dodana 👍
Dzień Dobry,
Prosił bym o dodanie marki Artomyst.com w następujących kategoriach:
@artomyst_com Skierowałam prośbę o dodanie marki we wskazanych kategoriach. 🙂