Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W maju miałam włączoną kampanię Allegro Ads Express i koszt przekroczył już 150 zł. Kiedy mogę spodziewać się bonusu, który oferuje allegro (300 zł na kampanie express)? Gdzie mi się pokaże kwota do wykorzystania?
@patrycjachm Jako sprzedająca możesz aktywować kupon o wartości 300 zł, jeżeli po dodaniu pierwszej kampani typu Reklama graficzna w ciągu 30 dni zainwestujesz w nią co najmniej 500 zł. Gdy ustawiasz pierwszy raz Reklamę graficzną w panelu Allegro Ads, w kroku “Budżet i emisja” informujemy Cię o bonusie.
Chodzi mi konkretnie o tę promocję https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-bonusowej-w-allegro-ads-3GKw7Lvgltx
@_HolaOla_ czy wiesz coś na temat tej promocji?
@patrycjachm Dowiem się jak wygląda sytuacja na Twoim koncie i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, jak tylko zdobędę więcej informacji.
@_HolaOla_ dzięki, czekam
@patrycjachm Bonus został już aktywowany na Twoim koncie. Kolejna opłata, czyli 27 maja, będzie obniżona o kwotę wykorzystanego bonusu. Sama możesz w każdej chwili zweryfikować kwestie bonusu w tej zakładce. Jest to pełen panel Allegro Ads, gdzie wystarczy jak zalogujesz się danymi do konta Allegro.