Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry. Od wczoraj nie mogę wypłacić wpływów z allegro. Konto aktywne od kilku lat bez problemów. Wpłaty payu i przelewy24 aktywne. Pieniądze wpłynęły na przelewy24 od kupujących a wypłata środków na żądanie jest nieaktywna - szary przycisk. Proszę o pomoc
@digiaqua A czy w tej zakładce masz ustawione wypłaty na żądznie czy automatyczne?
Środki wypłacane automatycznie raz w tygodniu ale na żądanie też zawsze działało do tej pory.
@digiaqua Rozumiem. Spróbuj jeszcze zmienić te ustawienia i daj znać, czy przycisk jest nadal nieaktywny.
Zmieniłam na wypłaty na żądanie. Wyczyściłam ciasteczka i nadal jest szary przycisk.
@digiaqua Dziękuję. Przekazałam tę sprawę do weryfikacji. Odezwę się ponownie, gdy dostanę odpowiedź.
Dziękuję za zajęcie się moją sprawą. Wg mnie z nieznanych przyczyn allegro zablokowało mi wypłaty, a czytam, że to jest ostatnio nagminne działanie. Napisałam zgłoszenie do allegro wczoraj rano. Nr zgłoszenia "26424429". Ja nie mam czasu czekać dniami czy tygodniami na odpowiedź. Oczekuję odblokowania wypłat niezwłocznie. Pozdrawiam Joanna
@digiaqua Problem nie powinien już występować.
@nat_not Dziękuję, rzeczywiście już jest ok.