Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zgłaszałem wczoraj awarię ale widzę że do tej pory nikt nie zareagował.
Podczas wejścia w moje oferty - akcje - wystaw podobną - wyskakuje poniższy błąd :
Proszę o pilną interwencję !!!
Awaria Allegro - brak możliwości dodawania nowych aukcji, klikając "wystaw podobną" również błąd o braku możliwości pobrania aukcji - kiedy Allegro się z tym upora ?
Update: po 5 min od wrzucenia postu wszystko zaczęło działać
@AR_Auto_Czesci, dzięki wielkie za Twoją wiadomość i aktualizację. Gdyby podobny problem się powtórzył, daj proszę znać. Najlepiej, gdybyś wówczas załączyła również zrzut ekranu. 😊
Jednak problem nadal występuje..
Klikając opcję wystaw podobną wyrzuca komunikat " Nie udało się pobrać oferty"
Podczas wystawiania Nowej oferty i uzupełnieniu wszystkich pól, klikając "Wstaw" wyrzuca małe okienko na czerwono "Wystąpiły problemy z dodaniem oferty", jednak klikając zakładki "Moje oferty" akcja się jakimś cudem pojawia
@AR_Auto_Czesci, dziękuję za zrzut. 🙂 Czy mogę Cię również prosić o wyczyszczenie plików cookies oraz próbę powtórzenia tych samych czynności na innej przeglądarce?
Przeglądarka wyczyszczona z której korzystam na co dzień - Chrome
Robiony test na Edge z której nie korzystam i ten sam problem
@AR_Auto_Czesci, rozumiem, spróbuję dowiedzieć się, w czym tkwi problem. 🙂
problem dalej występuje
Witam mam problem z "wystaw podobną" pojawia się komunikat : Nie udało się pobrać oferty.
poniżej zrzut:
Zgłosiłam ten sam problem
powtwierdzam
na firefoxie nie da się wystawiac ofert
zmiany po 1 pierwszym kwietnia
i to nie prima aprilis
Również wczoraj zgłosiłem podobny problem. Kiedy chcę wznowić ofertę poprzez akcję "wznów" za każdym razem pojawia się komunikat: "Podczas wystawiania oferty wystąpiły błędy". Z tego, co napisali nie ja jedyny zgłosiłem usterkę. U mnie nadal nie ma możliwości wznowienia ofert.
Wygląda na to, że to problem na większą skalę. Proszę o info, że wiecie o tym i pracujecie nad problemem.
@la_nika U mnie działa. Oferty wznawiają się prawidłowo.
Działa !!!
Usuń ciasteczka , zrób oczyszczanie. Mi wszystko działa więc prawdopodobnie to nie awaria allegro.
Wszystko wyczyszczone, sprawdzałem dziś rano na kilku komputerach i ciągle to samo ...
Widziałem, że wczoraj ktoś już zgłaszał ten sam problem ...
@lolakim No to zagładzaj takiego wpisu nikt nie widzi @nat_not @_HolaOla_ @la_nika @mr_oma